Om 4 skjermer

Du kan oppgradere abonnementet slik at du kan se på inntil 4 skjermer samtidig. 💻

Total-pakken har 4 skjermer inkludert, ellers har alle grunnpakkene 1 skjerm om gangen inkludert. Når du kjøper abonnement, kan du velge 4 skjermer som et ekstraprodukt. 📲

For å oppgradere ditt eksisterende abonnement, kan du logge inn på tv2play.no, og oppgradere på din Konto-side.

Vi tilbyr 4 skjermer for følgende pakker:

• Nyheter
  • Film og serier
  • Sport, film og serier
  • Champions League, La Liga, sport, film og serier
  • Total: 4 skjermer inkludert (med unntak av Premier League*)

Med andre ord tilbys ikke 4 skjermer for:

• Nyheter (med reklame)
  • Film og serier (med reklame)
  • Premium fotball og sport

Når du har kjøpt ekstraproduktet, kan du umiddelbart se på 4 skjermer samtidig.

Obs! Det kan være du må logge inn på nytt, eller kjøre omstart på enhetene du bruker for å aktivere funksjonen.

Eksempel på bruk er at du på ulike enheter samtidig kan spille av film, serie, fotball, og sjakk - alt for kun kr 30 ekstra per måned (kr 20 for Nyheter).

Det er ingen bindingstid for 4 skjermer.

Om du ønsker å endre tilbake til ditt ordinære abonnement med 1 avspilling om gangen, så kan dette gjøres via din Konto.

Du beholder 4 skjermer ut perioden du har betalt for, og endringen vil dermed skje ved neste fornyelse.

Det er begrensninger for Premier League, som du kan se på 1 skjerm om gangen. Det betyr at du med 4 skjermer kan se Premier League på 1 skjerm samtidig som du har annen sport og underholdning på inntil 3 andre skjermer.

4 skjermer tilbys ikke for Premium fotball og sport, da månedspris/årspris ville blitt det samme som for Total-pakken.

Vi anbefaler deg å oppgradere til Total, hvor 4 skjermer er inkludert. Med Total får du tilgang til alt vårt underholdningsinnhold, som tillegg til all sport.