Aktiver tilgangen din hos Telia

Før du begynner å se på TV 2 Play via Telia må du aktivere tilgangen din. Etter dette kan du se på TV 2 Play på din TV-boks eller på andre avspillingsenheter

Logg deg inn på Telia sin nettside telia.no og klikk på Aktiver TV 2 Play. Du har pakken TV 2 Play Basis inkludert i ditt kundeforhold hos Telia.

Etter at du har klikket på Aktiver TV 2 Play må du velge å enten opprette en ny TV 2-konto eller å bruke en eksisterende.

Velg ja om du vil fortsette aktiveringen med den e-postadressen som kommer opp på skjermen. Velg nei om du i stedet vil skrive inn en annen e-postadresse.

Dersom du velger nei får du opp muligheten til å skrive inn e-postadressen du vil bruke.

Velger du å bruke en e-postadresse du har brukt tidligere hos TV 2 Play beholder du informasjonen i Fortsett å se, Min liste og listen over historikk på konto-siden på nettsiden tv2play.no.

Dersom du allerede har en aktiv pakke på din eksisterende TV 2 Play-konto må du stoppe denne på konto-siden på tv2play.no og så vente til tilgangen er gått ut før du starter aktiveringen via Telia.

Se over at du har skrevet inn riktig e-postadresse og bekreft denne ved å klikke videre. Velg tilbake om du vil skrive inn e-postadressen din på nytt.

Dersom du velger videre vil du se et hjul spinne når aktiveringen er i gang.

Klikk så på Fullfør registreringen på TV 2 Play for å komme videre til TV 2 Play sin side.

Dersom e-postadressen din ikke er registrert hos TV 2 Play fra før av vil du bli bedt om å sette et passord.

Om du i stedet har en TV 2-konto fra tidligere vil du bli bedt om å logge deg inn på denne.

Til slutt klikker du på Kjør på! Nå er du klar til å begynne å se på TV 2 Play.

Du har pakken TV 2 Play Basis i ditt faste innhold hos Telia.

Ønsker du pakken TV 2 Play Film og Serier i stedet? Da må du logge deg inn på telia.no for å veksle inn poeng for denne tilgangen.

Du har også mulighet til å oppgradere til disse pakkene med bankkort via TV 2 Play:

• TV 2 Play Film og Serier
  • Sport, Film og Serier
  • TV 2 Play Premium
  • 4 skjermer

Du oppgraderer ved å logge deg inn på konto på nettsiden tv2play.no og så velge Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Du kan også klikke på denne direktelenken. Du kan se prisen for oppgraderingen før du gjennomfører kjøpet.

Du kan lese mer om pakkene du kan velge som kunde hos Telia ved å klikke her.