TV 2-appen

Her har vi samlet en oversikt over ofte stilte spørsmål om TV 2-appen 📲

Du finner TV 2-appen i appbutikken på din iOS- eller Android-enhet:

TV 2-appen i Apple AppStore (iPhone + iPad)

TV 2-appen i Google Play Store (Samsung, Huawei, Sony ++)

Ja, fra TV 2-appen vil du som standard motta varslinger som redaksjonen sender ut ved viktige nyhetshendelser. Hvis du ønsker å endre hvilke tema du mottar varsel om eller skru av pushvarsling kan du gjøre det i appens innstillinger. Du finner innstillinger oppe til høyre i appen.

Du kan skru av og på varsling i appens innstillinger. Du finner innstillinger oppe til høyre i appen.

For å melde inn dette, kan du kontakte journalisten som har forfattet artikkelen. Navnet står etter ingressen (tekst under overskrift), og ved å klikke på navnet får du e-postadressen til journalisten.

Se gjerne vår artikkel for lav videokvalitet via Chromecast, så håper vi du får løst problemet ditt så snart som mulig!

Ønsker du å gi en generell redaksjonell tilbakemelding?
Se vårt tilbakemeldingsskjema.

Vi setter pris på innspill og engasjement!

Gi oss ditt innspill via vårt tilbakemeldingsskjema for funksjonalitet og apper.