Hvordan dele brukerkonto?

Det kan være mye å forholde seg til når det gjelder avspilling, innlogging, og deling av brukerkonto. Her har vi samlet ulike spørsmål om denne tematikken:

Du og familien kan logge inn på så mange enheter dere ønsker, så lenge dere er i samme husholdning.

Det er tekniske begrensninger først når det kommer til avspilling og samtidig avspilling. Husk at ditt brukernavn og passord er personlig, og at du selv er ansvarlig for kontoopplysninger og bruk.

Alle grunnpakkene på TV 2 Play inkluderer at du kan se innhold på 1 skjerm om gangen.

Velg en av Familie-pakkene eller TV 2 Play Total om du ønsker å dele abonnementet med familien.

Se mer i vår kategori for samtidig avspilling

Din brukerkonto kan benyttes til å spille av innhold på maksimalt 5 enheter, for eksempel 2 PC-er, 1 Apple TV, og 2 mobiltelefoner 📲💻

Om du overstiger 5 enheter, vil du ikke klare å starte avspilling av innhold på en ny enhet.

Hvordan du sletter enheter, og mer informasjon, finner du i vår artikkel for enhetsregistrering.

Ved deling av brukerkonto kan du opprette flere profiler. Da ivaretar du egen historikk og favoritter.

Når du har logget på og åpner TV 2 Play-appen eller tv2play.no, blir du bedt om å velge profil.

Vi har samlet mer informasjon om profiler her.