Disney+ med TV 2 Play

TV 2 Play <3 Disney+ = Sant.
Disney+ er nå inkludert i utvalgte TV 2 Play-abonnementer.

Her finner du all informasjon til hvordan du kommer i gang med Disney+ via TV 2 Play 👇

Disney+ er en strømmetjeneste som gir deg tilgang til mengder av filmer og serier fra Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic, og Star.
Du finner mange eksklusive titler kun hos Disney+, og samlingen av innhold vokser kontinuerlig.

Enten du liker eventyr, superhelter, dramaserier, komiserier, spennende dokumentarer, eller er på leting etter underholdning for barn - så finner du alt dette hos Disney+.
Nyt en strømmetjeneste med noe for alle.

Du kan velge Disney+ via TV 2 Play med følgende pakker:

• TV 2 Play Total
  • TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport

Flere av disse pakkene er nye.
Har du eksisterende abonnement på TV 2 Play?
Les om endringene for din pakke i egen artikkel her.

Når du har en pakke som gir tilgang til Disney+ gjør du følgende for å aktivere tilgangen:

• Logg inn og gå til Konto
  • Under abonnement og kjøp, velg Koble til Disney+
  • Du blir sendt videre til Disney+ sine sider, her følger du stegene videre
  • Gratulerer! Du har nå tilgang til Disney+!

Vil du se steg for steg med bilder? Klikk her

Ingen problem. Du kan enkelt kjøpe Disney+ via TV 2 Play, og beholde all historikk og favoritter.
Du behøver ikke å avslutte din eksisterende konto med Disney+, da du enkelt kan logge inn på din eksisterende brukerkonto med Disney+ når du aktiverer din konto via TV 2 Play.

Ditt eksisterende abonnement hos Disney+ blir automatisk satt på pause, så lenge du har aktiv Disney+-tilgang via TV 2.
Betalinger blir automatisk overført til TV 2.

Dersom du har et eksisterende abonnement via Disney+ som betales hos tredjepart, slik som Google eller Apple, må du administrere dine abonnementer.
Les denne artikkelen hos Disney+ sine supportsider for mer informasjon.

Velg en av TV 2 Play-pakkene som inkluderer Disney+, og følg stegene for å aktivere ditt abonnement med Disney+.

Du kan benytte TV 2 Play sin app eller nettside som før, og der vil du se introduksjon av innholdet til Disney. Du sendes så til Disney+ sitt univers, hvor du spiller av innholdet via Disney+ sin app, eller på disneyplus.com.

Last ned Disney+-appen for din telefon, nettbrett, utvalgte Smart TV-er, spillkonsoller, og mer.
For full oversikt over støttede enheter, vennligst klikk her.

Nei, Disney+ inkluderes ikke i våre avtaler med distributørene.
Du må være direktekunde hos TV 2 Play for å få tilgang til Disney+.

Ja, du kan ha opp til 7 profiler per Disney+-konto. Dermed kan alle i familien personalisere sin egen seeropplevelse.

Du kan se Disney+ på totalt 4 enheter samtidig.

Nedlasting av innhold er supert om du skal se Disney+ på farten. Du kan se nedlastet innhold uten Internett-forbindelse.
Last ned Disney+-innhold på opp til 10 støttede mobile enheter (mobil og nettbrett).