Kampanje ved nytegning for Disney+

Endelig har vi lansert vårt samarbeid med Disney+ 🥳

Du får derfor en ekstra god pris som ny kunde om du bestiller en av disse pakkene:

• TV 2 Play Total
  • TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport

Velkommen tilbake, eller som ny kunde hos TV 2 Play

Se gjerne denne videoen om hvordan du oppretter bruker på tv2play.no via en nettleser på pc, nettbrett eller datamaskin.

Klikk her for å velge pakke og opprette bruker.

Du kan se Disney+ på samme avspillingsenheter som du ser på TV 2 Play med unntak av Apple TV 3. Det er ikke mulig å laste ned Disney+ på Altibox Q22.

Gjennom 4 enkle steg kobler du til din konto hos Disney+. Klikk så på det Disney+-programmet du vil se og bli videreført til Disney+-appen.

Du og familien kan se på opp til 4 skjermer samtidig og du kan veksle mellom 7 ulike avspillingsenheter.

Du kan lese mer om Disney+ ved å klikke her.

Før du kan begynne å se må du koble til Disney+ gjennom 4 enkle steg.

Du kan se steg for steg med bilder om du klikker her.