Endre passord

Du kan endre passord på to ulike måter avhengig av om du kjenner til passordet du har nå eller ikke. Dersom du ikke kjenner til passordet ditt kan du be om et nytt på e-post. Du kan endre passord på Min Konto om du kjenner til passordet du har nå.

Gå til tv2play.no og trykk Logg inn. Skriv inn e-postadressen din, og klikk på knappen Gå videre. Når du får opp Takk for sist!, er knappen Glemt passord tilgjengelig. Klikk på denne.

Du vil nå motta en e-post med en lenke hvor du kan endre passordet.

Om du vet hvilket passord du har nå, kan du endre til et nytt passord via Min Konto.

Dette gjør du ved å logge deg inn på tv2play.no, trykke på navnet ditt og Konto. Der finner du Endre passord.

Det er ikke mulig å endre passord via en app.

Om du er usikker på hvilken e-postadresse du har registrert hos oss, så kontakt oss for hjelp.