Enhetsregistrering

Din brukerkonto kan benyttes til å spille av innhold på maksimalt 5 enheter, for eksempel 2 PC-er, 1 Apple TV, og 2 mobiltelefoner 📲💻

Du finner oversikt og mer informasjon og kan slette registrerte enheter ved å logge inn på vår nettside tv2play.no, og gå til > Konto > Enheter .

1. Åpne en nettleser, og logg inn via tv2play.no. Det er ikke mulig å gjøre dette i en app.
  2. Trykk på de tre strekene oppe til venstre.
  3. Trykk på navnet ditt/profilikon eller Logg inn (logg så inn).
  4. Gå til Konto.
  5. Trykk på Enheter.
  6. Trykk på Fjern enhet for enheten du ønsker å slette. Dersom du ønsker å slette mer enn én enhet må du fornye siden.
  1. Logg deg inn på tv2play.no.
  2. Klikk på navnet ditt oppe til høyre, og deretter Konto.
  3. Klikk på Enheter.
  4. Trykk på Fjern enhet for enheten du ønsker å slette. Dersom du ønsker å slette mer enn én enhet må du fornye siden.

❗️ Enhetsregistrering er ikke relatert til samtidig avspilling, hvor du kan oppleve å bli kastet ut midt i sendingen.

Å logge ut alle enheter vil derfor ikke utgjøre noe forskjell, dersom du har for mange enheter registrert.

For å få startet avspilling av innhold, må du slette enheter fra listen på din brukerkonto.

En enhet blir automatisk registrert når du starter avspilling video på TV 2 Play.

Enheten blir liggende i listen inntil du eventuelt fjerner den.

Når maksimalt antall enheter er registrert, vil det komme en melding om dette, og innhold vil ikke starte ved forsøk på avspilling på en ny enhet.