Informasjon fra TV 2 til TV-kunder hos Telenor

Vi vet mange savner TV 2s nyheter, programmer og sportssendinger.
Her finner du oppdatert informasjon om forhandlingene med Telenor.

Oppdatert: 12.01.2022

Vi vet mange savner våre kanaler, og er utålmodige på en løsning. Dessverre vet vi ikke om eller når vi kommer til enighet med Telenor. TV 2 ønsker en ny avtale med Telenor, men på tross av omfattende forhandlinger har vi ikke blitt enige om en ny avtale. Vi er veldig lei oss for at dette går utover deg som seer. Vit at vi ikke står med svarte skjermer frivillig. Ønsker du tilgang til vårt innhold, anbefaler vi deg å finne en annen TV-leverandør.

For TV 2 handler forhandlingene med Telenor og de andre distributørene om vår eksistens, og muligheten til å utvikle og satse på norsk innhold. Godt norsk innhold blir stadig dyrere, samtidig som konkurransen mot de globale aktørene stadig blir sterkere. Vi er derfor helt avhengige av fremtidsrettede avtaler med distributørene som gir oss rettferdige vilkår i det verdensmesterskapet vi konkurrerer i. Det har de andre distributørene forstått, og bidrar der Telenor nekter.

Vi vet at det er mange som verdsetter vår journalistikk og programmer, særlig det norske innholdet. Alle våre nyhetssendinger, The Voice, Farmen Kjendis og de lineære kanalene er alltid tilgjengelig i vår strømmetjeneste TV 2 Play. Strømmetjenesten leveres direkte av TV 2, og er tilgjengelig helt uavhengig av forhandlingene med Telenor.

TV 2 Play er tilgjengelig som egen «app» på mobil, nettbrett og på TV-en, samt på tv2play.no.
📺 Slik får du TV 2 Play på din TV-skjerm (med VIDEO).

TV 2s nyheter, filmer, serier og sport er også tilgjengelig hos de andre TV-distributørene på det norske markedet.

Spørsmål og svar:

TV 2s nyheter, programmer, filmer og sport er tilgjengelig gjennom TV 2 Play og via de andre TV-distributørene i det norske markedet:

Det er mange måter å få TV 2 Play til TV-en, slik at du får storskjermopplevelse med oss 📺

Du kan se flere videoer om hvordan du kommer i gang med TV 2 Play på TV.
Les mer og se instruksvideoer her.

Om du har en Smart TV fra LG eller Samsung, kan du laste ned TV 2 Play-appen fra LG apps eller Samsung Apps.
Har du en Apple TV laster du ned appen fra AppStore.
Det er også mulig å bruke Chromecast fra nettbrett eller mobil til TV.

Når du har lastet ned TV 2 Play-appen, må du logge inn med ditt brukernavn og passord. Om du ikke har dette fra før, kan du registrere deg og opprette tilgang via vår nettside tv2play.no.
Se våre pakker og registrer deg her.

TV-avtalen mellom TV 2 og Telenor har utløpt. Det betyr at TV 2s kanaler nå er utilgjengelige for Telenors TV-kunder.

Vi forsøker å finne gode løsninger med Telenor. Dessverre vet vi ikke om eller når kanalene blir tilgjengelige igjen.

Spørsmål rundt kompensasjon og ditt kundeforhold til Telenor må rettes til dem.

TV 2 Play er en tjeneste levert direkte av TV 2, og fungerer derfor som vanlig.

TV 2 Play leveres direkte av TV 2, og fungerer uavhengig av forhandlingene med Telenor. Vi har ingen bindingstid* i vår strømmetjeneste, og du kan avslutte abonnementet når du ønsker.

*Enkelte spesialavtaler har egne vilkår, men disse er utenom vårt kampanjetilbud og ordinære abonnementer.

Har du andre spørsmål om ditt kundeforhold til Telenor, må du kontakte Telenors kundesenter. Ønsker du å komme i kontakt med TV 2, gjør du dette via våre hjelpesider hvor vi svarer fortløpende.

Kontakt oss her.