God morgen Norge

God morgen Norge byr på aktuelle temaer og kjente gjester hver morgen fra mandag til fredag. Start dagen med oss fra kl. 06.55 på TV 2!

Her finner du informasjon om programmet 👇

Vi får mange spørsmål om klær og interiør. Ta kontakt med oss, så sender vi ditt spørsmål videre til våre stylister.

Gå til vårt kontaktskjema, og velg temaene Om våre programmer > Klær og interiør. Vær gjerne spesifikk i beskrivelse av interiøret/klesplagget du ønsker informasjon om, samt hvilken sending det gjelder, i din henvendelse.

Du finner oppskrifter og annet snack fra sendingene via Wenches Instagram-konto @gmnwenche 👇

Wenches Instagram

Følg gjerne God Morgen Norge på Instagram for å komme tettere på programledere og gjester. Vi heter @gmn 👇

God Morgen Norge på Instagram

Tag dine bilder med #GMN på Instagram, så får du muligheten til å få bildet ditt inkludert i sendingen vår.

Reprisesendingen av God morgen Norge har automatisk maskinteksting. Fra tid til annen blir det dessverre litt rare oversettelser, men den lærer fortløpende og blir stadig bedre 👍

Vi håper de litt finurlige tekstefeilene kan være til humor mens du nyter morgenkaffeen under reprisesendingen.

Du kan se God Morgen Norge direkte og i opptak via TV 2 Play:

God Morgen Norge på TV 2 Play.

Vi setter pris på engasjementet fra våre seere, og ønsker gjerne å høre konkrete tilbakemeldinger, både ris og ros.

Skriv gjerne inn til oss via vårt tilbakemeldingsskjema her. Vær oppmerksom på at tilbakemeldingene ikke besvares.