Koble til Disney+

Du ser på Disney+ i appen til Disney+ med de samme avspillingsenhetene som du ser på TV 2 Play, med unntak av Apple TV 3. Før du begynner å se må du koble til tilgangen.

Steg for steg

Klikk på den orange knappen Koble til Disney+ under et program du kunne tenke deg å se. Det er også mulig å finne en Koble til Disney+-knapp på din konto på Play.tv2.no. Dette starter 4 enkle steg mot å koble til kontoen din hos Disney+

Skriv inn e-postadressen din og klikk i ruten under dersom du ønsker å motta e-post fra Disney+. Til slutt klikker du på den blå knappen Fortsett.

Når du har lest gjennom abonnementsavtalen klikker du på den blå knappen GODTA OG FORTSETT.

Skriv inn et egenvalgt passord på minst 6 tegn hvor du skiller mellom store og små bokstaver. Passordet du velger må ha minst et tall eller spesialtegn. Du trenger ikke å velge samme passord som du bruker hos TV 2 Play.

Et tips er å klikke på øye i ruten hvor du skriver inn passordet. Da ser du hva du har skrevet inn i stedet for å se prikker. Du ser også om passordet er svakt eller sterkt.

Etter at du har lagt inn passordet klikker du på FORTSETT.

Klikk på den blå knappen FORTSETT.

På steget under skal du velge om brukeren din skal kunne vise programmer fram til 18 år eller om den kun skal vise fram til 14 år. Knappen HELE KATALOGEN setter den til 18 år, mens knappen IKKE NÅ setter den til fram til 14 år.

Når du har valgt alder kommer du til neste steg hvor du kan velge å sette en 4-sifret PIN-kode for profilen du nettopp har laget. Sett gjerne en PIN-kode dersom det er barn under 14 år som skal bruke Disney+.

Nå er du klar for å se på Disney+. Dersom du ønsker å lage flere profiler kan du gjøre dette hos Disney+. Du kan for eksempel velge å lage en barneprofil og en voksen.

Dersom du opplever problemer med å koble til anbefaler vi at du prøver å koble til på en annen enhet som for eksempel en datamaskin eller et nettbrett. Etter du har koblet til kan du gå tilbake til den avspillingsenheten du ønsker å bruke.

Spørsmål i forbindelse med å koble til Disney+

Du kan endre e-postadresse ved å logge deg inn på disneyplus.com. Dersom du ikke får gjort dette selv må du ta kontakt med Disney+ direkte. Du finner kundenummeret ditt ved å logge deg inn på konto-sidentv2play.no med en nettleser på en mobil, nettbrett eller datamaskin.

Enkelte ønsker å koble fra fordi de ikke er klar over følgende:

• Når man bytter pakke til en som ikke inneholder Disney+ vil tilkoblingen brytes uten at du trenger å gjøre noe. Dersom du hadde et abonnement hos Disney+ før du koblet til vil dette åpne seg på nytt automatisk.
  • Dersom du har skrevet inn feil informasjon ved tilkobling, kan du endre denne på disneyplus.com eller ved å ta kontakt med Disney+. Du trenger altså ikke å koble fra og så gjøre det på nytt.

Du må ta kontakt med Disney+ for å fjerne tilkoblingen eller endre informasjon på brukeren din. Logg deg inn på konto-sidentv2play.no med en mobil, nettbrett eller datamaskin for å finne kundenummeret ditt.