Logg ut fra alle enheter

Om du er usikker på om det er flere som benytter brukeren din på andre enheter enn dine, er det mulig å logge ut alle enheter inne på konto-siden på tv2play.no.

Denne funksjonen vil være spesielt hjelpsom dersom din avspilling stadig blir avbrutt med melding om at for mange skjermer er i bruk samtidig.

Logg inn på nettsiden tv2play.no med e-postadresse og passord.

1. Trykk på navnet ditt/profilikonet, og velg Konto.
  2. Først må du endre passordet ditt slik at den som er innlogget ikke bare kan logge inn med en gang etterpå. Knappen Endre passord ligger oppe ved e-postadressen.
  3. Klikk så tilbake til Konto: Nederst står det Logg ut og her velger du Logg ut fra alle enheter.

Du er logget ut fra alle enheter i løpet av en time.

Du kan umiddelbart logge inn igjen når du er logget ut.