Tilgang & abonnement

Her har vi samlet litt informasjon til hvordan du kan få tilgang til MyGame 🤾‍♀️

Du oppretter tilgang via play.tv2.no/kjop-mygame

Vårt abonnement er ikke tilgjengelig for kjøp via Apple App Store eller Google Play Store, grunnet tekniske restriksjoner. Kjøp og administrering av ditt abonnement går dermed via TV 2 Play sin nettside.

Nå i starten lanserer vi en basispakke for alle. Etter hvert vil vi bygge på med mer innhold og pakker. Les mer om kamper og lag her.

MyGame-pakken inkluderer tilgang til all breddeidrett, innenfor alle sportsgrener i aldersgruppene 15+ til senior.

Eliteidrett er tilgjengelig via TV 2 Play.

Innhold i abonnementet vil være i konstant endring, altså vil du stadig få tilgang til mer sport i din pakke etter hvert som at flere klubber inngår avtale med MyGame 🌟

Du angir en klubbstøttemottaker når du oppretter abonnementet.

20% av abonnementskostnaden din gis da i støtte til klubben du har valgt. 🌱

Mer om klubbstøtte finner du i egen artikkel her.

Du kan se kampene via:

Du finner mer informasjon om MyGame-appen i egen artikkel

Du kan gjøre endringer ved å logge inn på nettsiden tv2play.no, og gå til Konto.

Her er en steg-for-steg-veiledning:

1. Gå til tv2play.no, og trykk på Logg inn. Merk at dette ikke kan gjøres via app, men må gjøres via nettsiden.
  2. Logg så inn med din registrerte e-postadresse og passord. Glemt passord?
  3. Velg valgfri profil (voksenprofil) for å komme til forsiden.
  4. Trykk på navnet ditt oppe i hjørnet, og velg Konto.
  5. Velg Mine kjøp eller Abonnement og kjøp.
  6. Velg Endre abonnement.
  7. Velg abonnementet du ønsker, følg menyen, og fullfør endring.

Om du har TV 2 Play abonnement må du fortsatt kjøpe tilgang for MyGame. Det gjør du her: