Pakker hos TV 2 Play via Telia

Du kan velge å se på TV 2 Play med pakken TV 2 Play Basis som du allerede har inkludert, oppgradere med poeng på telia.no eller bankkort på tv2play.no 📺

Du kan oppgradere til pakken TV 2 Play Film og Serier med poeng hos Telia.

Dersom du velger å oppgradere med bankkort på tv2play.no kan du velge en av disse:

• TV 2 Play Film og Serier,
  • TV 2 Sport, Film og Serier
  • TV 2 Play Premium.

Se med din inkluderte pakke eller oppgrader med poeng på telia.no

Du har TV 2 Play Basis i ditt faste innhold hos Telia.

Denne pakken gir deg tilgang til et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned, samt Nyheter og Aktualitet, med unntak av TV 2s direktekanaler. Du kan bruke abonnementet i hele EU og EØS.

• Utvalgte nyhetssendinger
  • Aktualitetsprogrammer
  • Underholdningsarkivet til TV 2
  • Internasjonale og Nordiske filmer og serier
  • Barnas favoritter

Nedlasting av innhold er ikke inkludert i denne pakken.

Alt innhold vil ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av.

Ønsker du pakken TV 2 Play Film og Serier i stedet? Da kan du logge deg inn på Telia sin nettside telia.no for å veksle inn poeng mot denne pakken.

Med denne pakken kan du se et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned.

Alle TV 2s direktekanaler (med unntak av sport)*, samt Nyheter er også inkludert i denne pakken. Du kan se i hele EU/EØS.

Filmer og serier vises uten reklame, med unntak av direktesendinger. Sponsede programmer har en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen.

* Inkluderte direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.

Oppgrader TV 2 Play Basis med bankkort på tv2play.no

Du har også mulighet til å oppgradere til pakkene som er listet under med bankkort via TV 2 Play:

• TV 2 Play Film og Serier
  • Sport, Film og Serier
  • TV 2 Play Premium
  • 4 skjermer - gir deg mulighet til opp til fire samtidige avspillinger.

Du oppgraderer ved å logge deg inn på konto på nettsiden tv2play.no og så velge Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Du kan også klikke på denne direktelenken. Du kan se prisen for oppgraderingen før du gjennomfører kjøpet.

Med TV 2 Play Film og Serier kan du se et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned.

Alle TV 2s direktekanaler (med unntak av sport)*, samt Nyheter er også inkludert i denne pakken. Du kan se i hele EU/EØS.

Filmer og serier vises uten reklame, med unntak av direktesendinger. Sponsede programmer har en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen.

* Inkluderte direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.

Du oppgraderer ved å logge deg inn på konto på nettsiden tv2play.no og så velge Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Du kan også klikke på denne direktelenken. Du kan se prisen for oppgraderingen før du gjennomfører kjøpet.

Denne pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Sport
  • Film og serier
  • Britbox
  • C More
  • Heyu
  • Nordisk Film

Filmer og serier vises uten reklame, med unntak av direktesendinger. Sponsede programmer har en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen.

Du kan bruke pakken i hele EU og EØS. Du har også mulighet til å laste ned innhold for å se uten nettilgang.

Du oppgraderer ved å logge deg inn på konto på nettsiden tv2play.no og så velge Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Du kan også klikke på denne direktelenken. Du kan se prisen for oppgraderingen før du gjennomfører kjøpet.

Denne pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Sport
  • Eliteserien og OBOS
  • Hele Champions League og La liga
  • Film og serier
  • Britbox
  • C More
  • Heyu
  • Nordisk Film

Filmer og serier vises uten reklame, med unntak av direktesendinger. Sponsede programmer har en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen.

Du oppgraderer ved å logge deg inn på konto på nettsiden tv2play.no og så velge Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Du kan også klikke på denne direktelenken. Du kan se prisen for oppgraderingen før du gjennomfører kjøpet.

4 skjermer gir deg mulighet til å se TV 2 Play på opp til fire steder samtidig.

Du kan legge til tjenesten 4 skjermer på disse pakkene:

• TV 2 Play Basis
  • TV 2 Film og Serier

Du legger til denne tjenesten ved å logge på konto tv2play.no med en mobil, nettbrett eller datamaskin. Følg denne direktelenken eller velg konto, Abonnement og kjøp og Min kjøp etter innlogging.

Det er ikke mulig å oppgradere for å få tilgang til Disney+ via TV 2 Play. Dersom du ønsker tilgang til dette må du i stedet velge en av pakkene hos TV 2 Play uten distributør.