Kan jeg pause abonnementet mitt?

Du kan sette abonnementet ditt på pause. For å administrere dette, logger du på tv2play.no i en nettleser.

Velg Konto > Abonnement og kjøp > Pause abonnement. Der velger du hvor lenge du vil ha pause.

Når pausen oppheves, belastes du for en ny periode umiddelbart.

Du har alltid tilgang ut nåværende periode, som allerede er forhåndsbetalt. Når perioden går ut, fryses abonnementet i perioden du ønsker. Merk at abonnementer med avtaletid vil ha egne vilkår. Når abonnementet er på pause, har du ikke tilgang og betaler heller ikke noe for abonnementet.