Informasjon fra TV 2 til Altibox-kunder

Ved midnatt 31. mars forsvant TV 2s lineære kanaler fra Altibox. Det er en svært beklagelig situasjon og vi er lei oss for at dette går utover dere seere.

Dersom du fremdeles ønsker å se vårt innhold, er det mulig gjennom alle de andre tv-distributørene og vår strømmetjeneste TV 2 Play. På TV 2 Play finner du alt av programmer og sendinger som går på TV 2s kanaler. I tillegg inneholder TV 2 Play internasjonale serier, filmer og annet eksklusivt innhold. Du kan fortsatt se TV 2 Play via TV 2 Play-appen på TV-boksen fra Altibox, men du må tegne et eget abonnement med TV 2.

Spørsmål og svar om TV 2 sine kanaler via Altibox 👇

1. april 2022 forsvant TV 2 sine kanaler fra Altibox. Dersom du i tillegg hadde TV 2 Play via poeng forsvant også denne tilgangen. Du kan fortsette å se TV 2 Play i appen på TV-boksen om du bestiller egen tilgang via TV 2.

Dersom du ønsker å se innhold fra TV 2 Play er du velkommen til å tegne et eget abonnement direkte med TV 2.

Klikk her for å se TV 2 Play sine abonnement og bestille tilgang.

Det vil fortsatt være mulig å se TV 2 sine kanaler hos andre kanal-leverandører. I tillegg er det mulig å tegne egen avtale med TV 2 Play for å se på TV 2 sitt innhold via appen i TV-boksen.

Ofte stilte spørsmål om TV 2 Play via Altibox 👇

TV 2 Play er TV 2s strømmetjeneste, og inneholder programmer og sendinger som går på TV 2s kanaler. I tillegg inneholder TV 2 Play internasjonale serier, filmer og annet eksklusivt innhold.

For deg som går fra å bruke kanalene i TV- boksen til å bruke TV 2 Play er forskjellen at du i stedet velger strømmetjenester når du starter TV-boksen og så velger TV 2 Play. Du får da tilgang til å se på de kanalene du velger når du bestiller egen tilgang fra TV 2. I tillegg kan du velge å se programmer som du ikke fikk med deg da de gikk på kanalene og i noen tilfeller kan du til og med se programmer før det sendes på TV 2 kanalene.

1. april mistet du også tilgangen til TV 2 Play via poengsystemet til Altibox.

Du kan skaffe deg ny tilgang til TV 2 Play ved å tegne et abonnement direkte med TV 2. Du beholder samme brukernavn og passord, og kan fremdeles se på TV 2 Play via appen i TV-boksen.

Dette er opp til Altibox. Ta derfor kontakt med dem om du har spørsmål om dine poeng.

Du vil ikke miste tilgangen til TV 2 Play om du betaler for TV 2 Play direkte til oss i stedet for å bruke poeng hos Altibox.

Du finner TV 2 Play-appen på TV-boksen til Altibox ved å velge Strømmetjenester på linjen som kommer opp når du slår på TV-boksen.

Dersom du ikke har denne muligheten kan du klikke her for å se hvilke andre avspillingsenheter som kan brukes.