Registrering på TV 2 Play

Vil du komme i gang med registrering? Vi har laget en video med introduksjon til TV 2 Play.

Første gang du skal bruke TV 2 Play, må du registrere deg på tv2play.no. Dette gjøres via en nettleser på mobil, nettbrett, eller datamaskin. Når du har en TV 2-konto, kan du logge inn i våre apper på ulike enheter. Du kan lese mer om dette ved å klikke her.

Registrer deg på TV2play.no.

TV 2 Play tilbyr et bredt utvalg av abonnementspakker.

Pakkene er tilrettelagt for om du har interesse for underholdning, sport, eller begge deler.

Det er hovedsakelig sporten som deles opp til ulike pakker og priser.

Alt innhold står spesifisert her 👇

Se vårt pakkeutvalg via TV2play.no

Abonnementet betales via månedlig eller årlig automatisk trekk via ditt bankkort.

Les mer om betalingsløsning her.

Er dere flere i husholdningen som vil bruke TV 2 Play samtidig? Da kan du velge familie-pakkene eller TV 2 Play Total for å kunne se på opp til fire skjermer samtidig.

Ordinære pakker inkluderer reklamefri avspilling av programmer og innhold som ikke er direktesendt.

Våre direktekanaler er som på lineær-TV. Direktesendte programmer og aktualitet legges ut i opptak etter sending, og reklamen klippes bort så snart som mulig.

Se mer om pakkene Nyheter (med reklame) eller TV 2 Play Basis.

For å verifisere at brukeren er bosatt i Norge, ber vi om at det verifiseres et norsk mobilnummer ved registrering.
Som betalingsløsning aksepteres norsk bankkort.

Les mer om TV 2 Play i utlandet.

Du kan bruke appen som ligger i TV-boksen til Altibox for å se på TV 2 Play. Registrer deg først på play.tv2.no. ved å gå inn på nettsiden med en mobil, nettbrett eller datamaskin.

Slå så på TV-boksen. Gå inn på Strømmetjenester som dukker opp på den vannrette linjen. Gå inn på appen TV 2 Play og logg deretter inn med e-post og passord som du valgte da du opprettet tilgang. Sitter du litt fast med innloggingen? Da kan du klikke her.

Har du andre spørsmål om TV 2 Play via Altibox kan du klikke her.