Profiler

Med Profiler kan du personalisere din TV 2 Play-opplevelse.

Det er flere fordeler med profiler:

• Du har din egen Fortsett å se og Min liste
  • Lag egne profiler tilpasset barn, hvor du kan stille inn Foreldrekontroll
  • Vi skreddersyr anbefalinger til deg, og du får en unik forside tilpasset dine interesser

Når du bestiller et abonnement oppretter du samtidig den første profilen for abonnementet ditt. Du ser den på de fleste enheter i form av en sirkel med forbokstaven din.

Dersom du ønsker å lage flere profiler kan du trykke på profilen du allerede har. Da vil det stå + Ny profil. Du kan lage opp til fem profiler til sammen.

Har du barn som skal se på TV 2 Play kan du lage egne profiler for dette. Fordelen er at barnet kun kan se det som er tilgjengelig av barneprogrammer.

Trykk på + Ny profil etter at du har trykket på din eksisterende profil og velg Ja under Barneprofil.

Når barneprofilen er i bruk er barnet ditt forhindret i å navigere seg fram til programmer som er beregnet på voksne. For å kunne se programmer for voksne igjen må du endre til en av de voksne profilene dine.

• Logg inn på tv2play.no
  • Trykk på sirkelen med ditt navn eller Min Play/Konto
  • Velg Bytt profil.
  • Velg Ny profil under pluss-symbolet +.
    • Du kan gi profilen det navnet du ønsker, og du kan hele tiden veksle mellom de ulike profilene ved å trykke på sirkelen med navnet ditt.
  • Logg inn på tv2play.no
  • Trykk på sirkelen med ditt navn eller Min Play/Konto
  • Velg Rediger profil på den profilen du ønsker å slette
  • Velg Slett profil

Å slette en profil påvirker ikke abonnementet ditt eller kontoen din hos TV 2 Play.