TV 2 Sport-appen

Her har vi oppsummert ofte stilte spørsmål om TV 2 Sport-appen. ⚽🤾‍♀️

Du finner TV 2 Sport-appen i appbutikken på din iOS- eller Android-enhet:

TV 2 Sport-appen i Apple AppStore (iPhone + iPad)

TV 2 Sport-appen i Google Play Store (Samsung, Huawei, Sony ++)

Ja, det kan du. Du kan velge mellom å havne på nyhetssiden eller LIVE (resultatservice).

Velg innstillinger via tannhjulet ⚙ oppe til høyre på nyhetssiden. I listen har du et valg for Startside.

Målshow gir deg muligheten til å se igjennom alle målene til ligaer i vår rettighetsportefølje.

5-6 minutter etter at målet er scoret ligger det tilgjengelig på toppen av LIVE-siden. Klikk deg inn og kos deg med perlene fra din favoritt. 🍿

Du finner målshow for fotball og ishockey.

I appen dekker vi resultater for flere idretter og per i dag er det fotball, ishockey, håndball, vintersport og sykling.

Vi jobber med å utvide dette med flere idretter. Inne på LIVE finner du en sportsvelger ved siden av datovelger.

Ja, vi tilbyr flere typer pushvarsler som du kan tilpasse helt til eget behov!

Du kan få varsel på sportsnyheter, når ditt favorittlag scorer, når en spiller får gult kort, og mye mer. Du kan også få varsel når vi åpner livechatten, hvor du kan chatte med studio og våre eksperter.

For tilpasning velger du innstillinger via tannhjulet ⚙ oppe til høyre på nyhetssiden, og i listen kan du dra av og på pushkategoriene.

Du kan velge én enkel kamp i LIVE for varsler, samt type, eller fra lagsiden velge varsler for alle kampene til din favoritt.

I våre sendinger er det ofte konkurranser, eller meningsmålinger av høy og lav høytidelighet. Vi ønsker din mening og synsing om situasjoner, resultater, og prestasjoner. ⚽

Du finner dette via menylinjen nede. Helt til høyre er Poll.

Ønsker du å være med i en konkurranse med premier? Da spør vi deg om å logge inn med din TV 2-bruker. Dette er for at du skal få være med i trekningen, og at vi skal kunne kontakte deg som en heldig vinner. 🏆

Vi ønsker alle som følger oss velkommen til å delta i live chat og videochat, som vi ofte har i forbindelse med sendinger.

I appen kan du sette opp varsel slik at du får beskjed når vi er live.

Chat finner du som eget 💬-ikon i menylinjen nederst i appen.

Du kan følge chatten uten selv å være delaktig.

Ønsker du å sende inn spørsmål til oss kan du bli enten som en gjest, med et ønsket alias, eller ved å logge inn via din TV 2-konto. Med TV 2-kontoen kan du også sette ditt eget alias, som du tilknytter din bruker.

Det forekommer at vi kan ha feil i resultatservice, selv om vi bestreber å alltid ha riktige data. Skulle du oppdage feil, vil vi gjerne få vite det.

Kontakt oss med informasjon om hvor feilen er.

Dersom du opplever feil på avspilling av video på nyhetssiden i appen, kan du går til tv2.no/sport i nettleser på mobilen og se om feil fortsatt er der. Dersom det fungerer, så kontakt oss om feilen.

Får du feil når du klikker på en kamp, sjekk at du er logget inn i appen og at du har gyldig abonnement. Feiler det fortsatt kan du gå til TV 2 Play-appen. Logg inn, finn kampen der, og sjekk avspilling. Fungerer det der og du er sikker på innlogging i appen, kontakt oss for videre assistanse.

Auch. 🤕 Sjekk gjerne først våre informasjonsmeldinger for driftstatus. Her vil vi poste om eventuelle tekniske hendelser som kan påvirke våre tjenester.

Om det ikke driftsmessige hendelser, kan du gjennomføre generell oppfriskning av appen på din enhet. Forsøk følgende tiltak én etter én, og se om dette løser opp i maskineriet:

1. Lukk appen helt, og start på nytt.
  2. Forsøk å slette appen, og laste den ned på nytt.
  3. Se om du har nyeste programvareversjon på din enhet. Dette gjøres via innstillinger. Om det finnes en ny versjon, last den ned og installer.
  4. Slå av og på enheten.
  5. Dersom alle disse tiltakene er gjennomført, og du fortsatt opplever at appen ikke fungerer; kontakt oss for hjelp.