TV 2 Play på storskjerm

Det er mange muligheter til å få TV 2 Play på din TV-skjerm 📺
Er du helt ny kunde?
Se vår video til hvordan du kommer i gang. 👇

Her ser du hvor vi er tilgjengelig 👇

Vi har laget en video til hvordan du kommer i gang med Apple TV 📺

Du finner appen vår i AppStore om du søker etter TV 2 Play. ✨

På eldre versjoner enn Apple TV 4K er ofte appen forhåndsinstallert, og skal dukke automatisk opp på Hjem-skjermen.

Apple TV 4

Søk opp TV 2 Play i AppStore og last ned appen.

Apple TV 3

Du finner appen vår på hjemskjermen på boksen din. Hvis du ikke finner TV 2 Play her, må du oppdatere programvaren på boksen din.

Slik gjør du det:

1. Gå til innstillinger
  2. Velg Generelt og deretter Programvareoppdateringer
  3. Oppdater programvare
  4. Gå tilbake til hjem-skjermen, nå skal TV 2 Play være tilgjengelig.

Det er også mulighet for å overføre bildet fra iPad eller iPhone via AirPlay.

Vi har laget en video til hvordan du kommer i gang med din Android TV og TV-boks.

TV 2 Play-appen er tilgjengelig på Android TV. Android TV tilbys på et stort utvalg enheter, slik som Sony SmartTV, Philips SmartTV, TCL, Xiaomi Mi Box og Nvidia Shield. Appen er også tilgjengelig på den nye Get-boksen som har Android som operativsystem.

Applikasjonen kan lastes ned via Google Play Store.

Vi har laget en video til hvordan du kommer i gang med din Samsung TV, fra 2016 og nyere. 📺

TV 2 Play er tilgjengelig på Samsungs Smart TV-modeller fra 2016 og oppover. Søk etter TV 2 Play i Smart Hub/Samsung Apps.

Vi har laget en video til hvordan du kommer i gang med din LG TV, fra 2016 og nyere. 📺

Applikasjonen kan du laste ned fra LG Store ved å søke på TV 2 Play. LG Store finner du via fjernkontrollen ved å trykke på knappen med bilde/form av et hus.

Vi har laget en video til hvordan du kommer i gang via Chromecast.

Du kan «caste» TV 2 Play til storskjermen via din mobil, nettbrett, eller datamaskin.

Slik gjør du:

1. Koble PC/Mac/Android-enhet til samme trådløse nettverk som Chromecast.
  2. Hvis du bruker Google Chrome på PC/Mac må du installere utvidelsen Google Cast. Hvis du bruker Android-appen, dukker Chromecast-ikonet opp i spilleren av seg selv.
  3. Finn programmet du vil se, trykk på Chromecast-ikonet i avspilleren, og velg din Chromecast i listen.

Du kan overføre TV 2 Play til fullskjerm på TV fra en datamaskin.

Bruker du TV 2 Play på PC eller Mac anbefaler vi HDMI.
HDMI-kabler overfører lyd- og bildesignaler sammen, noe som gir den desidert beste TV-opplevelsen. De fleste nyere maskiner og TV-er har HDMI-porter. Kabler får du kjøpt hos forhandlere av TV- og datautstyr.

Dersom den eksterne skjermen ikke dukker opp automatisk på PC-en din etter tilkobling, kan du koble til via skjerminnstillinger. På Windows-maskiner finner du innstillingene under Kontrollpanel, eller ved å høyreklikke på skrivebordet.

Windows

1. Gå til Kontrollpanel
  2. Velg Skjerm-innstillinger
  3. Klikk på skjerm nr. 2, velg Utvid skjerm

Du kan også trykke Windows-tast + P og velge Utvid

Mac

1. Koble til Macen til TV-en.
2. Gå til Programmer – Systemvalg – Skjerm
3. Kryss av for Like skjermer

Om du er usikker på hvilket utstyr som passer for din maskin og TV så kan du få hjelp og mer informasjon hos din leverandør av TV- og datautstyr.