TV 2 Play via Telenor

Nå får du TV 2 Play Basis inkludert i TV-pakken din hos Telenor.

Aktiver tilgangen din og strøm deg bort 🤩 📺

Ofte stilte spørsmål om aktivering av TV 2 Play Basis

For at du skal kunne se på TV 2 Play via Telenor må eier av TV-pakken hos Telenor gjennomføre aktiveringen med sin Telenor-ID. Etter dette får alle brukerne tilgang.

Begynn med å klikke på Åpne TV 2 Play i T-We-appen.

Klikk på knappen Logg inn.

Klikk på knappen Fortsett med Telenor T-We.

Du blir når sendt videre til Telenor ID. Legg inn mobilnummeret ditt og klikk Continue. Når du mottar en SMS skriver du koden fra SMSen og velger den blå pilen. Du vil da se at det går en strek i sirkel som betyr at aktiveringen er i gang.

Du har nå fått aktivert tilgangen. Neste steget er å lage en bruker hos TV 2 Play. Begynn med å klikke på den oransje knappen Kjør på!

Nå er du straks i mål. Fyll ut skjemaet og klikk Lagre informasjon.

Til slutt vil du få spørsmålet Hvem ser på? Du kan klikke på navnet ditt for å begynne å se med en gang. Profiler gir deg muligheten for å personalisere din TV 2 Play-opplevelse. Vi anbefaler at du oppretter flere profiler om det er flere som skal bruke tilgangen. Klikk her for å lese mer om profiler.

Denne meldingen kommer dersom du har aktivert tilgangen hos Telenor, men ikke har fylt ut skjemaet hos TV 2 Play. Dette order du ved å logge deg inn på nytt og så gjennomføre de stegene som mangler.

Logg deg inn med Telenor-ID

Gå videre når du får opp varselet om at e-posten allerede er tilknyttet. Når du gjør det får du mulighet til å koble kontoene sammen og deretter logge inn på TV 2 Play.

Dersom du allerede har en aktiv pakke via en annen distributør må du vente til denne går ut før du kan aktivere tilgang via Telenor.

Telenor ID er Telenor sin egen innlogging for for apper og tjenester. Legg merke til at det kun er eier av abonnementet hos Telenor som kan aktivere tilgangen til TV 2 Play. Etterpå få alle brukerne tilgang.

For å kunne se TV 2 Play med T-We appen må du har appversjon 5.0.5 eller nyere.

Android app

IOS app

Ofte stilte spørsmål om pakker og konto

Med denne pakken kan du se et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned, samt Nyheter og Aktualitet, med unntak av TV 2s direktekanaler. Pakken gjelder i Norge og EU/EØS.

• Utvalgte nyhetssendinger
  • Aktualitetsprogrammer
  • Underholdningsarkivet til TV 2
  • Internasjonale og Nordiske filmer og serier
  • Barnas favoritter

Alt innhold vil ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av.

Nedlasting av innhold er ikke inkludert i denne pakken. Det er ikke mulig å legge til tilleggsproduktet 4 skjermer. Dersom du ønsker at flere i familien skal kunne se samtidig må du oppgradere pakken.

Det er mulig å oppgradere til disse pakkene:

• TV 2 Play Film og Serier
  • TV 2 Play Sport, Film og Serier
  • TV 2 Premium Sport
  • Tilleggstjenesten 4 skjermer kan bestilles på pakkene TV 2 Play Film og Serier og pakken TV 2 Play Sport, Film og Serier. Pakken TV 2 Premium Sport har allerede 4 skjermer inkludert.

Legg merke til at det ikke er mulig å få tilgang til Disney+ i disse pakkene.

Du oppgraderer ved å logge deg inn på konto på nettsiden tv2play.no og så velge Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Du kan også klikke på denne direktelenken. Du kan se prisen for oppgraderingen før du gjennomfører kjøpet.

Det er mulig å se på flere skjermer ved å oppgradere pakken eller legge til 4 skjermer. Under ser du en oversikt:

• TV 2 Play Basis: Det er ikke mulig å legge til 4 skjermer på denne pakken. Ønsker du å se på flere skjermer må du oppgradere pakken.
  • TV 2 Play Film og Serier: Det er mulig å oppgradere til 4 skjermer
  • TV 2 Play Sport, Film og Serier: Det er mulig å opprgadere til 4 skjermer
  • TV 2 Premium: inkluderer 4 skjermer

Dersom du allerede har en aktiv pakke hos TV 2 Play og i stedet ønsker å bruke tilgangen til TV 2 Play Basis via Telenor, må du si opp pakken din på konto-sidentv2play.no og deretter aktivere tilgangen fra Telenor når den første tilgangen er gått ut.

Legg merke til at pakkene du kan velge via Telenor ikke nødvendigvis inneholder det samme som pakken du har direkte hos TV 2 Play. Klikk her for å lese mer.

Dersom du aktiverer tilgangen din på den samme e-posten som du brukte sist vil du beholde leie- & kjøpefilm, Fortsett å se, Min liste og historikk.

Logg deg inn på konto-sidentv2play.no, ved å klikke Logg inn, og så konto under Meny på venstre side. Scroll ned til Abonnement og kjøp. Klikk på Mine kjøp og deretter Stopp.