TV 2 Play via Telia

Som kunde hos Telia har du pakken TV 2 Play Basis inkludert 🤩

Du kan se på TV 2 Play via appen på TV-boksen eller våre apper på andre avspillingsenheter📺

Ofte stilte spørsmål

TV 2 Play Basis er inkludert i ditt innhold fra Telia.

Du kan oppgradere til pakken TV 2 Play Film og Serier med poeng på nettsiden telia.no

Ønsker du TV 2 Play Film og Serier, TV 2 Sport, Film og Serier eller TV 2 Play Premium kan du oppgradere med bankkort på hos TV 2 Play. Du oppgraderer ved å logge deg inn på konto på nettsiden tv2play.no og så velge Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Du kan også klikke på denne direktelenken. Du kan se prisen for oppgraderingen før du gjennomfører kjøpet.

Les mer om pakkene i egen artikkel her.

Du aktivere tilgangen ved å logge deg inn på telia.no og følge aktiveringslenken som ligger der. Klikk her for å se framgangsmåten steg-for-steg.

Dersom du allerede har TV 2 Play og i stedet ønsker å bruke TV 2 Play Basis via Telia eller å oppgradere til en av pakken vi tilbyr via Telia må du først stanse pakken du har hos TV 2 Play konto på nettsiden tv2play.no og så aktivere tilgangen via Telia når den den forrige pakken er gått ut.

Du kan bruke samme e-posten som du har brukt tidligere hos TV 2 Play.

Dersom du har en aktiv pakke på TV 2 Play og i stedet ønsker å bruke TV 2 Play Basis via Telia eller å oppgradere til en av pakken vi tilbyr via Telia må du først stanse pakken du har hos TV 2 Play på konto på nettsiden tv2play.no og så aktivere tilgangen via Telia når den den forrige pakken er gått ut.

Dersom du aktiverer tilgangen din på den samme e-posten som du brukte sist vil du beholde Fortsett å se, Min liste og historikk.

Du nedgraderer til den inkluderte pakken TV 2 Play Basis ved å logge deg inn på telia.no og fjerne pakken fra kanalvelgeren.