TV 2 Play i utlandet

Du kan strømme vårt innhold sømløst i hele EU/EØS, så fremt du har et abonnement betalt med norsk bankkort (eller via våre samarbeidspartnere). Dette er i tråd med våre brukervilkår, som presiserer at ved å ta i bruk tjenestene så er du bosatt i Norge.

TV 2 Play og alt innhold er åpent, så lenge du befinner deg i følgende land:

• Belgia
  • Bulgaria
  • Danmark
  • Estland
  • Finland
  • Frankrike
  • Hellas
  • Irland
  • Island
  • Italia
  • Kroatia
  • Kypros (gresk-kypriotisk del)
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norge
  • Østerrike
  • Polen
  • Portugal
  • Romania
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Spania
  • Sverige
  • Tsjekkia
  • Tyskland
  • Ungarn

Når vi kjøper inn rettigheter til serier, programmer og arrangementer fra norske og utenlandske aktører, vil aktørene begrense rettighetene geografisk. Rettighetshaverne ønsker naturlig nok å selge produktet til så mange land som mulig. Dette gjør at du ikke kan strømme internasjonalt innhold utenfor EU/EØS.

For at TV 2 Play skal fungere som normalt, må tjenesten kunne lokalisere og plassere brukeren i EU/EØS.

Enkelte nettverk og enheter, slik som hotellnettverk, flyplassnettverk, bedrifters nettverk, og bedrifters enheter, har sperrer eller kobler til servere i andre land. Dette kan skape geografisk blokkering som gjør at ikke TV 2 Play får plassert brukeren.

TV 2 Play kan ikke åpne dette. Forsøk et annet nettverk, slå av programvare som kan sperre for lokalisering, eller evt. kontakt IT-ansvarlig på arbeidsplassen.

Etter at Storbritannia gikk ut av EU, er det ikke lenger mulig å spille av geografisk begrenset innhold i England, Skottland, Wales, eller Nord-Irland.

Det er ikke mulig å se på TV 2 Play utenfor EU/EØS.

Et reisetips er å laste ned innhold slik at du kan se det uten internett utenfor EU/EØS. ✈️ 🌴