Til forsiden

Spørsmål om betalingsdatoen min

Abonnementet forskuddsbetales, og løper med automatisk fornyelse inntil du stanser det på Konto-siden. Datoen du bestiller på blir betalingsdatoen din framover.

Logg inn på Konto-siden for å se betalingsdatoen din under Betaling.

Betalingsdatoen settes på den dagen du oppretter abonnementet. Det vil si at om du kjøper abonnement 7. juni, vil abonnementet fornye seg den 7. hver måned.

Det er mulig å flytte betalingsdatoen en gang i løpet av kundeforholdet. Ta kontakt med kundeservice via chat om du ønsker dette. Når datoen flyttes trekkes mellomlegget fra kortet ditt. Dersom du for eksempel pleier å betale 1. i hver måned, men ønsker å betale 10. i hver måned, trekkes det for dagspris for ti dager når betalingsdatoen flyttes. Ved neste betaling trekkes du vanlig månedsbeløp.

Dersom du bytter til en mindre pakke vil du beholde samme betalingsdato da du ikke endrer til den nye pakken før det du har betalt for er brukt opp.

Endrer du til en større pakke blir betalingsdatoen den samme som dagen i måneden som du endret. Du betaler også for den nye pakken når du endrer. Det du eventuelt hadde til gode for den gamle pakken blir trukket fra.