Jeg belastes et annet beløp enn vanlig månedspris

Dette skjer når det ikke har vært mulig å trekke månedsbeløpet fra bankkortet ditt på opprinnelig trekkdato. For at du ikke skal miste tilgangen din øyeblikkelig forsøker vi å belaste kortet ditt hver dag framover.

Når betaling går igjennom, belastes du de dagene som har gått over tiden, i tillegg til en ny måned fremover.

Det er ingen ekstra gebyrer eller kostnader tilknyttet forsinket betaling.

Her er et eksempel:
Du skal betale den 1. i måneden, men en måned går ikke betalingen gjennom før den 5. i måneden.

Da betaler du for 35 dager i stedet for kun 30 dager. Den nye trekkdatoen vil da bli den 5. i hver måned framover. Så lenge det er mulig å trekke fra kortet ditt på den nye trekkdatoen vil du kun betale for en måned framover.

Du kan se når neste trekk skjer ved å logge deg inn på konto-siden til tv2play.no. Velg kategorien betaling.

Du finner en oversikt over hva du har betalt ved å logge deg inn på konto-siden til tv2play.no. Velg kategorien betaling.