Hvorfor har ikke TV 2 Play gammelt TV 2-innhold?

Lurer du på hvorfor vi ikke har programmer som Familiesagaen De 7 søstre, Golden Goal, Torsdagsklubben, og andre "klassikere" som vi har sendt på våre kanaler tidligere?

Dette innholdet ble produsert i en tid hvor ingen tenkte på strømmetjenester og rettigheter til å ha innhold tilgjengelig der over lang tid. For å få tilbake eldre innhold på TV 2 Play, må nye rettigheter forhandles med alle involverte i produksjon.

For eksempel hadde Torsdagsklubben et stort antall gjester, og Golden Goal måtte hente rettigheter til et stort antall videoklipp som ble sendt i programmet. For å få programmene tilgjengelig hos oss igjen må nye rettigheter avklares med alle gjester og for alt videoinnhold, og mye mer. Dette er dessverre ikke så enkelt som det kan høres ut som. Det er ikke alltid dette er tilgjengelig for oss, og da får vi dessverre ikke lagt ut innholdet på TV 2 Play.