Logoen til HayuLogoen til Hayu

Hayu med TV 2 Play!

Se programmer fra Hayu direkte hos TV 2 Play. Se ekstra klipp eller programmer hos Hayu.

Hent registreringskoden din ved å logge deg inn på TV 2 Play sin konto-side og starte tilgangen på Hayu sine sider.

Om Hayu

Hayu er en strømmetjeneste som tilbyr et stort utvalg realityprogrammer. Du kan se programmer fra Hayu på TV 2 Play. Disse er merket med Hayu sin logo.

Du kan se en oversikt over innholdet fra Hayu ved å klikke her eller å velge kategorien Hayu i TV 2 Play sine apper.

Vi har eksklusive rettigheter til helt ferske episoder for flere av seriene fra Hayu. For at de som ikke bruker tekst skal få se de nye episodene så raskt som mulig, legger vi dem ut uten tekst få timer etter at de er sendt i USA. Dette skjer gjerne om natten. Vi legger ut tekstet versjon så snart det er ferdig.

Spørsmål om bruk av Hayu-kode

Logg deg inn på TV 2 Play sine konto-sider. Registreringskoden står under Abonnement.

Gå til hayu.com/tv2playnorway for å registrere deg.

Om ikke koden fungerer, må du kontakte Hayu kundeservice via hayu.com som hjelper deg videre med registreringen.

Du kan se det mest populære Hayu-innholdet på TV 2 Play. I tillegg ligger det ekstra klipp og serier hos Hayu som du kan se om du registrerer deg med inkludert kode og logger deg inn hos Hayu.

Du kan se programmer fra Hayu og få tilgang til registreringkode med disse pakkene:

• Basis
  • Favoritt
  • Total