Innhold

Hayu med TV 2 Play

TV 2 Play samarbeider med Hayu, som gir deg time etter time med reality på TV 2 Play 🍿

Ofte stilte spørsmål

Vi har eksklusive rettigheter til helt ferske episoder for flere av seriene, slik som The Real Housewives of New Jersey. 🌟

Disse episodene legges ut kun få timer etter at de er sendt i USA, og helt fersk episode vil dermed tekstes innen samme kveld, som oftest innen kl. 20.00.

Hayu er en strømmetjeneste som vi samarbeider med, og som vi har fått inn mye innhold fra. Vi tilbyr et stort utvalg realityprogrammer via Hayu, og dette innholdet er på TV 2 Play merket med Hayu sin logo.

Du kan se innholdet med følgende pakker:

• TV 2 Play Basis (med reklame)
  • TV 2 Play Film og serier
  • TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport
  • TV 2 Play Total

Nei, det er bare å begynne å se. 😁 Du har hayu-innhold inkludert i din pakke om du har en av følgende:

• TV 2 Play Basis (med reklame)
  • TV 2 Play Film og serier
  • TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport
  • TV 2 Play Total

Vi har samarbeid med hayu.com, som gjør at du som abonnerer på Play også får tilgang til deres tjeneste. Gå til hayu.com/tv2playnorway og registrer deg.

Koden du trenger finner du på din Konto på TV 2 Play. Logg inn via tv2play.no, gå til Konto, og hent koden ved abonnementsopplysningene dine.

Om ikke koden fungerer, må du kontakte Hayu kundeservice via hayu.com.

Vi har samlet alt Hayu-innholdet på:

https://play.tv2.no/hayu

Du kan også velge Hayu som kategori i våre apper. 😍