Samtidige avspillinger med 4 skjermer

Fram til juni 2024 får du 4 skjermer inkludert i pakkene Basis, Favoritt og Total. Etter dette kan du velge om du beholde 4 skjermer som et tilleggsprodukt eller ikke. Vi gir deg beskjed i god tid.

Les mer om begrensningene for fotball under.

Disse pakkene inkluderer 4 skjermer fram til juni 2024:

• Basis
  • Favoritt
  • Total

Fra juni 2024 må du velge som du skal beholde 4 skjermer eller ikke. Vi gir deg beskjed i god tid på forhånd.

Du kan se en kamp av gangen på kanalene TV 2 Premium og TV 2 Premium 2. Det er også kun mulig å se en kamp av gangen av Champions League.

Dersom du for eksempel ser på en kamp på TV 2 Premium, kan du ikke se en kamp fra Champions League samtidig, da du allerede ser på en kamp med begrensning på antall skjermer.

Du kan se Eliteserien på opp til 4 skjermer i samme husstand.

Dersom du har en pakke som inkluderer 4 skjermer kan du også se leie- eller kjøpefilm på mer enn én skjerm samtidig.

Det er ikke mulig å legge til 4 skjermer til leie- eller kjøpefilm om du ikke har en pakke.

Har du TV 2 Play via en TV-leverandør?

Finn ut hvor mange skjermer som gjelder for pakken din ved å klikke leverandøren du bruker under: