Se flere samtidig

Se flere samtidig er en tilleggstjeneste som gir deg mulighet til å se TV 2 Play på opp til fire skjermer samtidig innad i husstanden.

Se flere samtidig ble tidligere kalt 4 skjermer. Funksjonaliteten i tilleggstjenesten er fortsatt den samme.

Du kan legge til Se flere samtidig ved å logge deg inn på konto-siden til tv2play.no

Du vil motta en e-post en måned i forveien før du skal begynne å betale for tjenesten. Når du mottar e-posten kan du velge å beholde Se flere samtidig eller fjerne den på konto-siden til tv2play.no.

Det er kun mulig å se Champions League på en skjerm av gangen.

Du kan se Eliteserien på opp til 4 skjermer samtidig i samme husstand.

Det kan forekomme begrensninger på enkelte sportsarrangement.

Dersom du har tilleggstjenesten Se flere samtidig vil dette også gjelde for leie- eller kjøpefilm.

Det er ikke mulig å legge til Se flere samtidig til leie- eller kjøpefilm om du ikke har en pakke.

Har du TV 2 Play via en TV-leverandør?

Finn ut hvor mange skjermer som gjelder for pakken din ved å klikke på TV-leverandøren din.