• Forsiden
  • Leverandører
  • Konto og abonnement
  • Bruke TV 2 Play
  • Betaling
  • Sport
  • Trøbbel
  • Innhold
  • TV 2 Nyheter
  • TV 2 Vær
  • MyGame

Prøv TV 2 Play i 30 dager!

Vi spanderer TV 2 Play i 30 dager ved nytegning

Denne kampanjen gjelder for nye kunder som ikke har et aktivt kundeforhold i dag.

Vi har kampanje på disse pakkene:

• TV 2 Play Film og serier
  • TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport

Legg inn bestilling her

Det er mulig å se fotball-VM med alle de tre pakkene vi har kampanje på:

• TV 2 Play Film og serier
  • TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport

Du kan se fotball-VM i 4K med alle pakkene vi har kampanje på:

• TV 2 Play Film og serier
  • TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport

Det er mulig å se innhold på 4 skjermer samtidig med disse pakkene:

• TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport

Det er begrensninger på fotball som gjør at du kan se samme kampen på kun én skjerm om gangen. Det er mulig å se flere ulike kamper samtidig, så lenge du ikke overskrider 4 skjermer til sammen.

Et abonnement skal kun deles innenfor samme husstand.

Du kan si opp når du vil. Dersom du stanser pakken i løpet av de første 30 dagene, vil abonnementet stanse umiddelbart.

Dersom du beholder pakken over 30 dager og deretter velger å stoppe den, vil du beholde tilgangen for perioden du har betalt for.

Du kan administrere abonnementet ditt ved å logge deg inn på Konto tv2play.no. Kundeservice kan ikke stanse pakken din på en annen dato enn den dagen du tar kontakt. En oppsigelse via kundeservice vil med andre ord bety at pakken stanser samme dag, slik som ved stansing på nettsiden vår.

Alltid noe å se, der du er