Slette brukerkonto

Når du sletter brukerkontoen din, fjerner du dataene vi har lagret om deg og historikken om bruken av TV 2 Play.

Noen tror at man må slette brukerkontoen når de egentlig bare vil gjøre endringer. Les mer om slike scenarioer lengre nede på siden.

Du kan be oss om å slette brukerkontoen din ved å ta kontakt med kundeservice.

Dersom det ligger leie- eller kjøpefilm på brukerkontoen, er det fint om du presiserer at du er klar over at disse også blir slettet.

Dersom brukerkontoen din ikke har hatt aktivitet de siste 12 månedene, slettes den automatisk. Har brukerkontoen en kjøpefilm eller et aktivt abonnement for TV 2 Play, slettes ikke brukerkontoen.

Endre brukerkonto

Ønsker du i stedet å endre brukeropplysninger, si opp abonnementet eller reservere deg for reklame? Da kan du gjøre disse endringene på konto-sidene til tv2play.no

Dersom du egentlig ønsker er å si opp abonnementet, kan du beholde brukerkontoen din til neste gang du vil ha tilgang til TV 2 Play. Vi beholder brukerkontoen din i et år. Står den ubrukt etter dette sletter vi den.

Du sier opp under Abonnementkonto-sidene til tv2play.no. Si i fra til kundesenteret etterpå om du ønsker å slette brukerkontoen i tillegg. Presiser gjerne at du er klar over at vi sletter leie- eller kjøpefilm om du har dette.

Fordelen med å beholde brukerkontoen din er at du kan fortsette der du slapp med historikk og innstillinger når du kjøper abonnement på nytt.

Du kan endre brukeropplysningene ved å logge deg på TV 2-kontoen din.

Du kan melde deg av ved å redigere opplysningene dine på TV 2-kontoen din.