Slette bruker

Rutinemessig sletting av brukerkontoer

Om din brukerkonto ikke har hatt aktivitet de siste 12 måneder, slettes den automatisk. Har brukerkontoen en kjøpefilm eller aktivt abonnement for TV 2 Play, slettes ikke brukerkontoen.

Forespørsel om sletting av brukerkonto

Dersom du ønsker at vi skal slette brukerkontoen din kan du ta kontakt med kundeservice via chat.

Det er også mulig å sende forespørsel om sletting via appene våre hos Apple.

Dersom du bruker appen vår på iPhone, iPad eller Apple-TV kan du klikke på Slett konto inne på Brukeropplysninger på innstillingene i appen.