Allente

Du får TV 2 Play Basis inkludert i pakken Allente Standard, Allente Large, eller Allente Premium hos Allente.

Dersom du ikke har TV 2 Play inkludert kan du velge å legge det til som en tilleggstjeneste på Allente sin Min side.

Velg hvilken pakke du har for å se riktig metode for å aktivere pakken din.

Med denne pakken kan du se et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned, samt Nyheter og Aktualitet, med unntak av TV 2s direktekanaler. Pakken gjelder i Norge og EU/EØS.

• Utvalgte nyhetssendinger
  • Aktualitetsprogrammer
  • Underholdningsarkivet til TV 2
  • Internasjonale og Nordiske filmer og serier
  • Barnas favoritter

Alt innhold vil ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av.

Nedlasting av innhold er ikke inkludert i denne pakken. Det er ikke mulig å legge til tilleggsproduktet 4 skjermer.

Du kan oppgradere til disse pakkene ved å logge inn på Allente Min Side:

• TV 2 Play Film og Serier
  • TV 2 Play Sport, Film og Serier
  • TV 2 Play Total

Legg merke til at det ikke er mulig å få tilgang til Disney+ i disse pakkene.

Det er mulig å se på flere skjermer ved å oppgradere pakken eller legge til TV 2 Play 4 skjermer. Under ser du en oversikt:

• TV 2 Play Basis: Det er ikke mulig å legge til 4 skjermer på denne pakken. Ønsker du å se på flere skjermer må du oppgradere pakken.
  • TV 2 Play Film og Serier: Det er mulig å oppgradere til 4 skjermer
  • TV 2 Play Sport, Film og Serier: Det er mulig å oppgradere til 4 skjermer
  • TV 2 Play Total: inkluderer 4 skjermer

For å legge til 4 skjermer logger du deg inn på Allente Min side, klikker på boksen Flere TV-kanaler eller strømmetjenester og blar deg ned til kanalpakken TV 2 Play 4 skjermer og klikker på knappen.

Dersom du allerede har TV 2 Play må du vurdere som du vil si opp denne pakken for å unngå å ha to. Pakken du har via Allente og eventuelle pakker som er bestilt direkte via TV 2 Play er ikke knyttet opp mot hverandre.

Du kan nå logge inn via:

• Apple TV 4 og 4K
  • Mobil, nettbrett og TV fra Android
  • iPhone og iPad
  • Samsung- og LG TV-er (utenom 2017-modeller)
  • Via Allente sin OnePlace-dekoder
  • Vår hjemmeside tv2play.no

Husk å bruke egen Allente-knapp

Du må bruke e-postadressen og passordet du bruker hos Allente.

Du kan dessverre ikke overføre denne informasjonen til den nye brukerkontoen du oppretter via Allente. Leie- & kjøpefilmer blir liggende på den gamle brukerkontoen din.

Logg deg inn på Allente Min side for å fjerne oppgraderingen eller TV 2 Play tilleggsprodukt.