• Forsiden
  • Leverandører
  • Konto og abonnement
  • Bruke TV 2 Play
  • Betaling
  • Sport
  • Trøbbel
  • Innhold
  • TV 2 Nyheter
  • TV 2 Vær
  • MyGame

Allente

Du får TV 2 Play Basis inkludert i pakken Allente Standard, Allente Large, eller Allente Premium hos Allente.

Dersom du ikke har TV 2 Play inkludert kan du velge å legge det til som en tilleggstjeneste på Allente Min side.

Velg hvilken pakke du har for å se riktig metode for å aktivere pakken din.

Med denne pakken kan du se et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned, samt Nyheter og Aktualitet. Pakken gjelder i Norge og EU/EØS.

• Utvalgte nyhetssendinger
  • Aktualitetsprogrammer
  • Underholdningsarkivet til TV 2
  • Internasjonale og Nordiske filmer og serier
  • Barnas favoritter

Alt innhold vil ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av.

Nedlasting av innhold er ikke inkludert i denne pakken. Det er ikke mulig å legge til tilleggsproduktet 4 skjermer.

Du kan oppgradere til disse pakkene ved å logge inn på Allente Min Side:

• TV 2 Play Film og Serier
  • TV 2 Play Sport, Film og Serier
  • TV 2 Play Premium

Legg merke til at det ikke er mulig å få tilgang til Disney+ i disse pakkene.

Det er mulig å se på flere skjermer ved å oppgradere pakken eller legge til TV 2 Play 4 skjermer. Under ser du en oversikt:

• TV 2 Play Basis: Det er ikke mulig å legge til 4 skjermer på denne pakken. Ønsker du å se på flere skjermer må du oppgradere pakken.
  • TV 2 Play Film og Serier: Det er mulig å oppgradere til 4 skjermer
  • TV 2 Play Sport, Film og Serier: Det er mulig å oppgradere til 4 skjermer
  • TV 2 Play Total: inkluderer 4 skjermer

For å legge til 4 skjermer logger du deg inn på Allente Min side, klikker på boksen Flere TV-kanaler eller strømmetjenester og blar deg ned til kanalpakken TV 2 Play 4 skjermer og klikker på knappen.

Dersom du allerede har TV 2 Play må du vurdere som du vil si opp denne pakken for å unngå å ha to. Pakken du har via Allente og eventuelle pakker som er bestilt direkte via TV 2 Play er ikke knyttet opp mot hverandre.

Du kan nå logge inn via:

• Apple TV 4 og 4K
  • Mobil, nettbrett og TV fra Android
  • iPhone og iPad
  • Samsung- og LG TV-er (utenom 2017-modeller)
  • Via Allente sin OnePlace-dekoder
  • Vår hjemmeside tv2play.no

Husk å bruke egen Allente-knapp

Du må bruke samme e-postadresse og passord som du bruker hos Allente.

Du kan dessverre ikke overføre denne informasjonen til den nye brukerkontoen du oppretter via Allente. Leie- & kjøpefilmer blir liggende på den gamle brukerkontoen din.

Logg deg inn på Allente Min side for å fjerne oppgraderingen.

Har du TV 2 Play inkludert kan du logge deg inn på Allente Min Side for å nedgradere til den inkluderte pakken.

Dersom du ikke har TV 2 Play inkludert og i stedet har valgt TV 2 Play tilleggsprodukt Allente Min Side kan du også fjerne pakken på samme sted.

Alltid noe å se, der du er