Strim

Strim samler alle dine strømmetjenester og TV-kanaler på et sted.

Velg et abonnement hos Strim som inneholder TV 2 Play!

Tilgang må kjøpes via Strim sine nettsider. Du logger inn på din konto hos dem, og aktiverer tilgang.

Klikk på Strim-pakkene under for å se hva som er inkludert:

Du kan oppgradere din TV 2 Play-pakke ved å bytte pakke hos Strim:

Ingen av pakkene inkluderer:

• Disney+
  • Eliteserien og OBOS-Ligaen

Du kan legge til tilleggstjenesten 4 skjermer ved å logge inn på tv2play.no. Velg Konto i menyen og Mine Kjøp under Abonnement og kjøp.

Klikk her for direktelenke

Med denne tilleggspakken kan du se innholdet i pakken din på inntil 4 skjermer samtidig. Unntak kan gjelde for sport i framtiden.

Du kan ikke aktivere Strim på en e-postadresse med et aktivt abonnement. Da må du først stanse pakken på konto-siden på nettsiden tv2play.no

Du ser TV 2 Play via app-hopping. Det betyr i praksis at om du klikker på det du vil se i appen til Strim vil du hoppe over til appen til TV 2 Play. Du må derfor laste ned appen vår på de avspillingsenhetene du ønsker å bruke.

Du kan bruke alle avspillingsenheter hvor TV 2 Play er tilgjengelig. Vi har laget en oversikt som du kan se her.

Ja, om du bruker den samme e-postadressen som du tidligere har brukt hos TV 2 Play.

Dersom du har et eksisterende abonnement hos TV 2 Play, må dette være avsluttet og utløpt før du kjøper tilgang via Strim.

Dersom du ikke ønsker å ha tilgang til TV 2 Play må du endre til pakken Strim Littstrim.no. Da vil du kun ha tilgang til TV 2 hovedkanalen som lineærkanal.

Du kan fjerne tilleggstjenesten 4 skjermer ved å logge inn på nettsiden tv2play.no. Velg Konto i menyen og Mine Kjøp under Abonnement og kjøp.