Strim logo

Strim samler alle strømmetjenestene og TV-kanalene dine på ett sted

Se eksklusivt innhold og TV 2 sine programmer med TV 2 Play!

Her finner du nyttig informasjon for å komme i gang med TV 2 Play via Strim og hjelp til å velge riktig pakke for deg.

Kom i gang med TV 2 Play!

Sett i gangStår du fast?

Her ser du hvordan du aktiverer tilgangen din, steg for steg.

Du kan aktivere TV 2 Play rett etter du har kjøpt et abonnement hos Strim eller ved å klikke her senere.

Skjermbilde av nettsiden til Strim.
1.

Scroll nedover på siden til du ser TV 2 Play.

Velg riktig pakke for deg!

Du finner en oversikt over Strim sine pakker og hvilken tilgang de gir til TV 2 Play her.

Legg til Sport Basis eller Sport Premium hos Strim.

Du kan oppgradere pakken ved å endre pakke hos Strim eller legge til sport. Se oversikt her.

Du kan velge å endre fra Strim Mye til Strim Mest.

Legg til 4 skjermer ved å logge deg inn på konto-siden til TV 2 Play.

Legg merke til at det finnes unntak for sport på flere skjermer.

Hvordan kan du se på TV 2 Play?

Bilde av fjernsyn som har åpnet TV 2 Play-appen.Bilde av fjernsyn som har åpnet TV 2 Play-appen.

Du ser TV 2 Play via app-hopping. Det betyr i praksis at om du klikker på det du vil se i appen til Strim, så vil du hoppe over til appen til TV 2 Play. Du må derfor laste ned appen vår på de avspillingsenhetene du ønsker å bruke.

TV 2 Play-appen finnes her:

Samsungs Smart TV-modeller fra 2017 og nyere.

LG Smart TV-modeller fra 2018 og nyere.

Android TV og Android TV-boks.

Apple TV 4, og Apple TV 4K.

Chromecast og Google Chromecast med Google TV.

iPhone og mobil med Android.