Klubbstøtte

Gi 20% klubbstøtte til laget i ditt hjerte.

Her er ofte stilte spørsmål:

Her er en steg-for-steg-veiledning:

1. Gå til tv2play.no, og logg inn. Trykk på navnet ditt, og velg Konto. Merk at dette ikke kan gjøres via app, men må gjøres via vår nettside.
  2. Velg Mine kjøp eller Abonnement og kjøp.
  3. Finn ditt MyGame-abonnement. Velg knappen Endre klubbstøtte.
  4. Finn klubben du ønsker å endre til i listen, velg denne, og trykk OK.

Du kan bytte klubb når som helst, men det er den klubben du har registrert den 1. i måneden som mottar støtten på 20%. Klubbstøtten vil dermed endres etterskuddsvis.

Klubbene som er listet opp består av klubbene (i aldersgruppene 15+) som spiller i en hall hvor det er installert et MyGame-kamera.

Du kan velge både hjemme- og borteklubben.

Vi installerer fortløpende nødvendig videoutstyr i nye haller, så undersøk gjerne senere om din favorittklubb har blitt tilgjengelig.

Nei, det er ikke mulig. Det er den klubben du har registrert den 1. i måneden som mottar støtten på 20%.