MyGame & TV 2

MyGame er et samarbeidsprosjekt mellom idretten, TV 2, og norske grundere.

MyGame leverer fullt oppsett til idrettshallene, inkludert intelligente sportskameraer.

TV 2 distribuerer kampene via TV 2 Play, og leverer videospiller til MyGame-appen.

Når du registrerer deg for MyGame-tilgang, vil du møte på TV 2 sin innloggingsside.

Fordelen med å samle alt i én konto, er full kontroll på abonnementet, og at du kan benytte samme konto og innlogging både via MyGame-appen og TV 2 Play.

Er du eksisterende kunde hos TV 2 Play, eller har hatt tilgang de siste 12 måneder, har du TV 2-konto allerede. Da er det bare å logge inn med din e-post og passord.

Aldersbestemt breddeidrett er hjertet til MyGame. TV 2 står for elitesport, og vil på sikt vise utvalgte kamper fra MyGame-universet.

MyGame-pakken inkluderer tilgang til all breddeidrett, innenfor alle sportsgrener i aldersgruppene 15+ til senior.

Ønsker du mer informasjon om elitesporten? Les mer om norsk idrett på TV 2 Play her.