4K på TV 2 Play

Generell info om 4K

4K er video med høyre oppløsning enn HD. Det betyr i korte trekk skarpere bilder og enda flere og bedre detaljer.

Oppløsningen for 4K er 3840 x 2160 piksler, og er fire ganger så høy som for en HD-sending.

Høyere oppløsning gir bedre detaljnivå, og forskjellen legges ekstra godt merke til på direktesendt sport.

4K-sendinger sendes med 5.1 surround lyd.

Hva viser TV 2 Play i 4K?

TV 2 Play sender et utvalg kamper fra Champions League i 4K i hver runde.

Vi sender i utgangspunktet maksimalt én kamp i 4K per kampdag.
Hvilke kamper som sendes i 4K-kvalitet vil være klart i god tid før hver serierunde.

Hvilke kamper som sendes i 4K finner du i sendeskjemaet på info.tv2.no

Utstyrskrav for 4K

Hva ønsker du å se?

Du kan se fotball-VM med en av disse pakkene hos TV 2 Play:

• TV 2 Film og serier
  • TV 2 Familie
  • TV 2 Familie og sport
  • TV 2 Total

Du kan bestille eller bytte pakke her.

Du kan se Champions League i 4K med en av disse pakkene på TV 2 Play:

• TV 2 Play Total
  • Champions League, La Liga, sport, film og serier (kun eksisterende kunder)

Du kan bestille eller bytte pakke her.

Vi anbefaler at du har kablet Internett med hastighet på minst 50 mbit/s.

• Samsung Smart-TV fra 2018 eller nyere årsmodell
  • LG Smart-TV fra 2019 eller nyere årsmodell
  • Apple TV 4K (vi anbefaler kablet versjon)
  • Android mobil/tablet
  • Sony, Phillips eller annen TV med Android TV
  • Xiaomi Mi Box S, Nvidia Shield eller andre Android TV-bokser
  • Chromecast Ultra 4K
  • Chromecast med Google TV 4K
  • Safari på Mac OS 12.0 + med Apple Silicon