Bruke TV 2 Play

4K på TV 2 Play

Du kan se utvalgte Champions League-kamper i 4K-kvalitet på TV 2 Play.

Litt før kampstart legger vi ut henvisning til 4K-kampen på forsiden av TV 2 Play, samt i kategorien Sport.

Vi sender i utgangspunktet maksimalt én kamp i 4K per kampdag.
Hvilke kamper som sendes i 4K-kvalitet vil være klart i god tid før hver serierunde.

Hvilke kamper som sendes i 4K finner du i ukens sendeskjema på TV2.no.

4K er video med høyre oppløsning enn HD. Det betyr i korte trekk skarpere bilder og enda flere og bedre detaljer.

Oppløsningen for 4K er 3840 x 2160 piksler, og er fire ganger så høy som for en HD-sending.

Høyere oppløsning gir bedre detaljnivå, og forskjellen legges ekstra godt merke til på direktesendt sport – som Premier League.

Utstyrskrav for 4K

Følgende pakker inkluderer 4K:

• TV 2 Play Total
  • TV 2 Play Familie og sport
  • Champions League, La Liga, sport, film og serier (kun eksisterende kunder)

Vi anbefaler at du har kablet Internett med hastighet på minst 50 mbit/s.

Samsung Smart-TV fra 2018 eller nyere årsmodell*

• LG Smart-TV fra 2019 eller nyere årsmodell
  • Apple TV 4K
  • Android mobil/tablet
  • Sony, Phillips eller annen TV med Android TV
  • Xiaomi Mi Box S, Nvidia Shield eller andre Android TV-bokser
  • Chromecast Ultra
  • Safari på Mac OS 12.0 + med Apple Silicon

*For å få best kvalitet bør skjermen du spiller av på ha 4K-oppløsning.