TV 2 Play utenfor hjemmet

TV 2 Play har ikke begrensning som låser din konto til hjemmenettverk eller én enhet.

Med alle våre pakker, kan du se alt vårt innhold hvor og når som helst i hele EU/EØS. Med andre ord kan du strømme vårt innhold på hytten, i bilen, og i Spania - akkurat slik som hjemme.

For at TV 2 Play skal fungere som normalt, må tjenesten kunne lokalisere og plassere brukeren i EU/EØS. Enkelte nettverk, slik som hoteller, flyplasser, bedrifters nettverk, og bedrifters enheter, har sperre eller kobler til servere i andre land. Dette kan skape geografisk blokkering som gjør at ikke TV 2 Play får plassert brukeren.