Bruke TV 2 Play

Kom i gang med TV 2 Play

Her viser vi deg hvordan du blir kunde hos TV 2 Play ved å bestille direkte på vår nettside tv2play.no. Dersom du i stedet ønsker å komme i gang med en pakke vi har via en leverandør kan du klikke her.

Se vår video om hvordan du kommer i gang med registreringen.

For å bruke TV 2 Play, må du ha en TV 2-konto.

Klikk på Få tilgang oppe til høyre på nettsiden vår tv2play.no. Du må bruke en nettleser på en mobil, nettbrett eller datamaskin for å bestille. TV 2-kontoen du oppretter kan brukes for å logge inn i alle TV 2 sine flater og apper.

Klikk på Velg på den pakken du ønsker å bestille. Skriv inn e-postadressen din slik at du kan logge inn eller opprette en ny TV 2-konto.

Registrer deg på tv2play.no.

Når du skal kjøpe et abonnement for TV 2 Play bruker du et norsk bankkort, enten Visa eller MasterCard.

Abonnementet forskuddsbetales, og løper med automatisk fornyelse inntil oppsigelse. Egne abonnementsvilkår opplyses på kjøpssiden, og på kvittering som tilsendes til registrert e-post etter fullført kjøp.

Du får tilgang umiddelbart etter at du har fullført kjøpet. Du skal motta kvittering på registrert e-post innen få minutter.

Du kan få tilgang til TV 2 Play enten via vår app, eller via vår nettside tv2play.no med en datamaskin.

TV 2 Play-appen er tilgjengelig på følgende enheter:

• Nettbrett og mobil for iOS (iPad, iPhone)
  • Nettbrett og mobil for Android (f. eks. Samsung, Sony, Huawei)
  • Apple TV
  • Samsung Smart TV
  • LG Smart TV
  • Android TV (f. eks. Sony, Philips, m.fl.)
  • Via Chromecast

Les mer om å komme i gang på din enhet.

Om du benytter TV 2 Play via tv2play.no på din datamaskin, anbefaler vi at du benytter nyeste versjoner av nettleserne Chrome, Firefox eller Safari.

Du kan se en veiledning på hvordan du logger deg inn på ulike avspillingsenheter ved å klikke her.