LaLiga

TV 2 Play viser alle kampene fra spansk fotballs øverste divisjon LaLiga.

Du kan se LaLiga med Total. Gå til Konto-siden for å endre pakke.

Velg Total eller Premium dersom du har TV 2 Play via TV-pakken din.

TV 2 har sluttet å produsere Laliga: Høydepunkter.

Du kan kun dele pakken din med andre i din egen husstand.

Alle kamper vil legges ut i opptak på TV 2 Play så snart som mulig etter de er ferdig spilt.

Opptakene er tilgjengelig i 7 dager etter at kampene ble spilt.

Vi sender ikke kamper fra LaLiga i 4K. I dag er det kun et utvalg kamper fra Champions League som sendes i 4K.

Besøk TV 2 Livesport

Vi gir deg oppdateringer på fotball, ishockey, håndball, vintersport sykkel og sjakk.