Sport

Hvordan se fotball i 4K

Du kan se utvalgte Champions League-kamper i 4K-kvalitet på TV 2 Play ⚽

4K er video med høyre oppløsning enn HD. Det betyr i korte trekk skarpere bilder og enda flere og bedre detaljer.

Oppløsningen for 4K er 3840 x 2160 piksler, og er fire ganger så høy som for en HD-sending.

Høyere oppløsning gir bedre detaljnivå, og forskjellen legges ekstra godt merke til på direktesendt sport.

• Samsung Smart-TV fra 2018 eller nyere årsmodell*
  • LG Smart-TV fra 2019 eller nyere årsmodell
  • Apple TV 4K
  • Android mobil/tablet
  • Sony, Phillips eller annen TV med Android TV
  • Xiaomi Mi Box S, Nvidia Shield eller andre Android TV-bokser
  • Chromecast Ultra
  • Safari på Mac OS 12.0 + med Apple Silicon

*For å få best kvalitet bør skjermen du spiller av på ha 4K-oppløsning.

Vi anbefaler kablet internett med hastighet på minst 50 mbit/s.

Du kan se utvalgte Champions League-kamper i 4K-kvalitet på TV 2 Play.

Litt før kampstart legger vi ut henvisning til 4K-kampen på forsiden av TV 2 Play, samt i kategorien Sport.

Vi sender i utgangspunktet maksimalt èn kamp i 4K per kampdag. Hvilke kamper som sendes i 4K-kvalitet vil være klart i god tid før hver serierunde.

Du kan se hvilke kamper som blir spilt i 4K ved å lese vår oversikt over live-sport.

For å se kamper i 4K må du ha pakken TV 2 Play Total som inkluderer Champions League.

Dersom du opplever problemer kan du gå til kategorien Trøbbel.