• Forsiden
  • Leverandører
  • Konto og abonnement
  • Bruke TV 2 Play
  • Betaling
  • Trøbbel
  • Sport
  • Innhold
  • TV 2 Nyheter
  • TV 2 Vær
  • MyGame

TV 2 Sport-appen - Sport

Du kan laste ned appen på mobil eller nettbrett. Klikk på iOS (iPhone, iPad) eller android (Samsung, Huawei, Sony) for lenke til appen.

Forsøk disse stegene:

1. Forsøk først å lukke appen og så gå inn på den på nytt. På de fleste mobil og nettbrett må du stå på hjemskjermen og så dra tommelen oppover slik at du få opp alle appene som er åpne. Listen kan minne om en kortstokk. Dra alle bildene oppover slik at de lukkes.
  2. Har du siste versjon av programvare på telefonen? Dersom du har gammel programvareversjon kan det skape krøll for appen. Oppdater til siste versjon og undersøk om du da får en nyere versjon av appen i telefonens app-butikk før du tester på nytt.
  3. Dersom du har siste versjon av programvaren kan du gjerne undersøke om du også har siste versjon av appen. Last alltid ned siste versjon.
  4. Slå mobilen eller nettbrettet helt av og så på igjen.

Selv om vi bestreber å alltid ha riktige lagoppsetninger, resultat og annen informasjon, kan det av og til skje feil 😥 Skulle du oppdage feil, vil vi gjerne få vite det.

Gi oss gjerne en tilbakemelding via chat

Vi tilbyr flere typer pushvarsler som du kan tilpasse helt til eget behov!

Velg 📰Nyheter i menylinjen nederst og så ikonet ⚙ oppe til høyre.

Velg mellom følgende varsler:

• viktige sportsnyheter
  • kampvarsler på kamper du selv velger
  • når en ny chat går live

Vi ønsker alle som følger oss velkommen til å delta i live chat og videochat, som vi ofte har i forbindelse med sendinger.

I appen kan du sette opp varsel slik at du får beskjed når vi er live.

Chat finner du som eget 💬-ikon i menylinjen nederst i appen. Du kan følge chatten uten selv å være delaktig.

Ønsker du å sende inn spørsmål til oss kan du bli enten som en gjest, med et ønsket alias, eller ved å logge inn via din TV 2-konto. Med TV 2-kontoen kan du også sette ditt eget alias, som du tilknytter din bruker.

Bli med på våre konkurranser og meningsmålinger. Vi ønsker din mening og synsing om situasjoner, resultater, og prestasjoner ⚽

Du finner dette nederst til høyre på menylinjen nede.

Ønsker du å være med i en konkurranse med premier? Da spør vi deg om å logge inn med din TV 2-bruker. Dette er for at du skal få være med i trekningen, og at vi skal kunne kontakte deg som en heldig vinner 🏆

Ja, det kan du. Du kan velge mellom å havne på nyhetssiden eller LIVE.

Velg innstillinger via tannhjulet ⚙ oppe til høyre på nyhetssiden. Nede på siden har du et valg for Startside.

Målshow gir deg muligheten til å se igjennom alle målene til ligaer i vår rettighetsportefølje.

5-6 minutter etter at målet er scoret ligger det tilgjengelig på toppen av LIVE-siden. Klikk deg inn og kos deg med perlene fra din favoritt. 🍿

Du finner målshow for fotball og ishockey.