Få alt fra sportens verden i TV 2 Sport-appen

Med TV 2 Sport-appen får du tilgang til en omfattende verden av sport. Les sportsnyheter, følg fotball, håndball, hockey, langrenn og sykkel direkte.

• Fotball
  • Håndball
  • Vintersport
  • Hockey
  • Sykkel

Sveip gjennom tusenvis av klipp fra alle hendelsene i Eliteserien.

Les de siste sportsnyhetene.

Følg med direkte på alt fra fotball til langrenn.

Få oppdatering fra kamper, se scoringen eller se sendingen direkte.

Finn lagoppstillinger, statistikk og tabeller.

Si din mening om det som skjer i sportsverden.

Delta i debatten med våre eksperter.

Følg dine favorittlag og turneringer ved å legge til i favoritter.

Ofte stilte spørsmål

Velg Nyheter i menylinjen nederst og så tannhjulet oppe til høyre.

Velg mellom følgende varsler:

• Motta varsler på viktige sportsnyheter
  • Motta kampvarsler på kamper jeg velger selv
  • Motta varsler når en ny chat går live

Velg Nyheter i menylinjen nederst og så tannhjulet oppe til høyre.

Scroll nederst på siden til den lilla knappen Gi oss en tilbakemelding.

Velg Nyheter i menylinjen nederst og så tannhjulet oppe til høyre. Scroll ned til der det står Startside. Du kan velge mellom nyhetssiden eller LIVE.

Forsøk disse stegene:

Lukk TV 2 Sport-appen helt. På de fleste mobil og nettbrett må du stå på hjemskjermen og så dra tommelen oppover slik at du får opp alle apper som er åpne. Bla deg bort til TV 2 Play sin app og sveip opp slik at den forsvinner fra listen.

Sjekk at du har siste versjon av programvaren installert og at appen er oppdatert til nyeste versjon.

Slå mobil eller nettbrett helt av og på igjen.