Trøbbel

Problemer med 4K-sending

Her får du hjelp i forbindelse med problemer med avspilling av 4K-sendinger.

TV 2 Play sender et utvalg kamper fra Champions-League i 4K i hver runde.

Dersom du opplever problemer til tross for at du bruker utstyr som har støtte for 4K på TV 2 Play og det ikke ligger ute en infomelding om generelle problemer her på hjelpesiden vår anbefaler vi at du feilsøker for å rette problemet.

Undersøk gjerne dette:

• Bruker jeg kablet internett med hastighet på minst 50 mbit/s?
  • Har avspillingsenheten og skjermen støtte for 4K?
  • Hjelper det å ta en omstart på routeren?
  • Hjelper det å ta en omstart av avspillingsenheten? Et smart tv trenger å være uten strøm i minst 10 minutter for at appen skal tilbakestille seg.
  • Forsvinner problemet om jeg går inn på kategorien kanaler i appen og så velger den kanalen hvor kampen spilles?

Kjente feilmeldinger ved avspilling i 4K

Har du ikke tid til å feilsøke? Alle kamper vi sender i 4K kan ses i HD-kvalitet i stedet. Gå inn på direktekanalen kampen sendes på i appen. 4K-sendingen er merket med et 4K-merke. Når dette merke er borte ser du i HD.