Avspillingen min blir stanset selv om jeg har slettet enheter

Enhetsregistrering er ikke relatert til samtidig avspilling, hvor du kan oppleve at avspillingen stanser og du får melding om at det er andre som har logget inn på brukerkontoen.

Å logge ut alle enheter vil derfor ikke utgjøre noe forskjell, dersom du har for mange enheter registrert. Denne funksjonen er knyttet til at man kan veksle mellom 5 avspillingsenheter.

Dersom du opplever at avspillingen din stanser fordi noen uvendkommende logger inn anbefaler vi i stedet at du bytter passord og logger ut alle enheter.

Når du har logget ut alle, vil alle enheter bli logget ut innen en time.
Du kan umiddelbart logge inn igjen når du er blitt logget ut.

Gå inn på nettsiden vår tv2play.no og kikk på menyen til venstre. Velg Konto. Om du ikke er logget inn må du gjøre dette og velge en profil (navnet ditt).

Først må du endre passordet ditt slik at den som er innlogget ikke bare kan logge inn med en gang etterpå. Velg knappen Endre passord.

Etter du har endret passord velger du knappen Logg ut fra alle enheter.