Noe er galt med underteksten

Feil på undertekst

Dersom du finner feil i undertekster du mener vi bør rette opp kan du melde dette til kundeservice i bunnen av siden.

Maskingenerert tekst

TV 2 bruker maskingenerert tekst på enkelte programmer. Det kan ta litt tid før maskinen er så flink som den bør være. Vi beklager for eventuelle flauser i mellomtiden.

God morgen Norge

Undertekst mangler

Vi lanserte funksjonalitet for valgfri tekst i mars 2021.

Programmer før denne datoen er kun tekstet i de tilfellene hvor det snakkes et annet språk enn norsk eller hvor det snakkes dialekter som er vanskelig å forstå. Det vi ikke komme valgfri tekst på disse programmene.

Vi har eksklusive rettigheter til helt ferske episoder for flere av seriene, slik som The Real Housewives of New Jersey. 🌟

Disse episodene legges ut kun få timer etter at de er sendt i USA, og helt fersk episode vil dermed tekstes innen samme kveld, som oftest innen kl. 20.00.

Programmer som er beregnet for barn som er for unge til å kunne lese blir ikke tekstet.