Endre betalingskort

Betaling av abonnement og film på TV 2 Play

Her viser vi deg hvordan du endrer betalingskort, steg for steg.

Du kan endre bankkort på et eksisterende abonnement eller legge til et bankkort om du vil ha et annet registrert til for eksempel kjøp og leie av film. Velg den metoden som er aktuell for deg under.

Endringen gjøres på TV 2 Play sine konto-sider, under Abonnement og kjøp.

Endre kort for abonnement

FramgangsmåteStår du fast?

Her ser du hvordan du endrer kortet som brukes når du trekkes for en ny periode på abonnementet ditt. Dersom du har fått e-post om at du må oppdatere kortet ditt, bruker du denne framgangsmåten.

Du kan også bruke samme kortet om du ønsker å kjøpe eller leie film.

Bilde av telefon som er inne på tv2play.no
1.

Gå inn på nettsiden vår tv2play.no og klikk på sirkelen øverst til høyre på siden.

Det er viktig at du går på nettsiden. Du kan ikke endre kort inne i en app.

Legg til et ekstra kort

Her ser du hvordan du legger til kort slik at du for eksempel kan veksle mellom ulike kort når du kjøper og leier film. Dersom du ikke har et løpende abonnement, men ønsker å av og til kjøpe film, kan du også legge til et kort på denne måten.

Kort du ligger til her vil ikke bli trukket for abonnement.

Bilde av mobil som er inne på tv2play.no
1.

Gå inn på nettsiden vår tv2play.no og klikk på sirkelen øverst til høyre på siden.

Det er viktig at du går på nettsiden. Du kan ikke endre kort inne i en app.