Endre passord

Har du glemt passordet ditt eller ønsker du å endre det av en annen grunn?

Velg knappen Glemt passord? ved innlogging, for å motta en e-post slik at du kan lage et nytt passord.

Dersom du vet passordet ditt, men ønsker å bytte til noe annet, kan du gjøre dette ved å logge inn på konto-siden på play.tv2.no

Skjermbilde av hvor knappen for å endre passord er.Skjermbilde av hvor knappen for å endre passord er.

Ofte stilte spørsmål om å endre passord

Et godt passord

• er unikt for TV 2-kontoen din og brukes ikke andre steder.
  • har minst 16 tegn eller 5 ord.
  • inneholder store og små bokstaver, tall og symboler.
  • inneholder ikke ord eller tall som assosieres med deg eller TV 2.

Dersom du synes det er vanskelig å finne på et god passord kan du tenke på en setning eller en frase og deretter endre den ved å legge til tegn, store og små bokstaver eller symboler.

Gå til nettsiden play.tv2.no og velg Logg inn øverst til høyre. Skriv inn e-postadressen din og klikk på Gå videre. I neste steg velger du Har du glemt passordet ditt? Velg Send for å motta lenke på e-post slik at du kan endre passordet ditt.

Skjermbilde som viser hvor knappen ligger på nettsidenSkjermbilde som viser hvor knappen ligger på nettsiden

Gå til play.tv2.no/konto og velg knappen Endre Passord. Klikk på den lilla knappen Send e-post for å motta lenke til e-posten din, hvor du kan endre passordet.

Skjermbilde av knappen endre passordSkjermbilde av knappen endre passord

Dersom du bruker @online og @hotmail bør du legge oss til som en klarert mottaker, for å motta e-posten vi sender deg.

Her kan du se hvordan du legger til do.not.reply@tv2.no som klarert e-post.