Nye priser på pakker fra 1. november 2023

Nye pakker på TV 2 Play!

Skjermbilde av TV 2 Play-appenSkjermbilde av TV 2 Play-appen

TV 2 Play har lansert nye pakker. Disse gjelder for både eksisterende og nye kunder.

Her kan du lese mer om hva som skjer med pakken du hadde fra før av, og få svar på ofte stilte spørsmål om endringen.

Hva skjer med pakken din?

MånedsabonnementÅrsabonnement

Klikk på pakken du har nå for å se hva som gjelder deg 👇

Pakken din endrer navn til Basis med reklame. Innholdet i pakken er det samme.

Ny pris fra 1. november er 109 kr.

Pakken din endrer navn til Basis. Innholdet i pakken er det samme.

Ny pris fra 1. november er 159 kr.

Pakken din endrer navn til Favoritt. I tillegg til innholdet du hadde fra før, vil få tilgang til sport, men ikke norsk fotball og Champions League.

Ny pris fra 1. november er 229 kr.

Pakken din endrer navn til Favoritt. Innholdet i pakken er det samme.

Ny pris fra 1. november er 229 kr.

Pakken din endrer navn til Favoritt. I tillegg til innholdet du hadde fra før av, vil du få tilgang til Disney+.

Ny pris fra 1. november er 229 kr.

Pakken vil være den samme som før.

Ny pris fra 1. november er 109 kr.

Mann sitter hjemme i stuen å ser på TV 2 PlayMann sitter hjemme i stuen å ser på TV 2 Play

Har du TV 2 Play via din TV-pakke?

Pakken Film og Serier blir endret fra 1. desember 2023. Vi har sendt deg informasjon om endringen på e-post.

Dersom du har pakkene Basis eller Sport Premium skjer det ikke noe endringer.

Spørsmål om endringene

Skjermbilde av TV 2 Play-appenSkjermbilde av TV 2 Play-appen

1. november 2023

Ja, du står fortsatt fritt til å bytte pakke etter 1. november. Dette gjør du på konto-sidene til tv2play.no.

Du kan se når abonnementet fornyes på konto-sidenetv2.play.no

Alle med pakken Familie vil få pakken Favoritt i stedet. Denne pakken koster 229 kr og inneholder også sport. Dersom du ikke ønsker dette, kan du logge deg inn på konto-sidenetv2play.no og endre pakke.

Du finner prisen du betaler i dag under Abonnement og kjøp på konto-sideneplay.tv2.no.

Vi sendte ut e-post 1. oktober 2023.

Vi endrer ikke på pakken Total 1. november 2023.

Logen til Disney+ og TV 2 PlayLogen til Disney+ og TV 2 Play

Disney+ med TV 2 Play

Les mer om de nye pakkene til Disney+ her

Lurer du på hvilken pakke du har nå?

Skjermbilde av konto-sidenSkjermbilde av konto-siden

Se hvilken pakke du har nå, hva du betaler og når neste fornyelse er ved å logge deg inn på konto-sidene.