Ny pris på pakken Total fra 15. februar 2024

Hva skjer?

TV-skjerm som viser innhold i TV 2 Play-appen.TV-skjerm som viser innhold i TV 2 Play-appen.

15. januar 2024 sendte TV 2 ut varsel til eksisterende kunder om endring av pris på TV 2 Play-pakken Total fra 15. februar 2024.

For nytegning endres prisen fra 15. januar 2024.

Ingen andre pakker blir berørt av prisendringen, da det ble gjort endringer på andre pakker 1. november 2023.

På denne siden kan du lese mer om endringen.

Total endrer pris

Total (uten reklame) øker med 30 kroner slik at ny pris blir 429 kroner.

Total (med reklame) øker med 20 kroner slik at ny pris blir 369 kroner.

Ja, du står fortsatt fritt til å bytte pakke etter 15. februar. Dette gjør du på konto-sidene til tv2play.no.

Du kan endre på konto-siden til TV 2 Play.

Du får 1049 kroner rabatt om du velger årsabonnement i stedet for månedsabonnement på pakken Total uten reklame. Prisen blir da 4099 kr.

Du får 729 kroner rabatt om du velger årsabonnement i stedet for månedsabonnement på pakken Total med reklame. Prisen blir da 3699 kr.

Du kan se når abonnementet fornyes på konto-sidenetv2.play.no

Du finner prisen du betaler i dag under Abonnement og kjøp på konto-sideneplay.tv2.no.

Om endringen

15. februar endrer TV 2 Play prisen på pakken Total.

I det siste har også vi opplevd at prisene har økt og må derfor også øke våre.

Det er nesten 2 år siden vi justerte prisene sist.

Vi sendte ut e-post 15. januar 2024.

Se oversikt over pakken din eller gjør endringer

Bilde av mobilskjerm som er inne på konto-sidene.Bilde av mobilskjerm som er inne på konto-sidene.