Mann sitter i stuen sin å ser på TV 2 PlayMann sitter i stuen sin å ser på TV 2 Play

Se eksklusivt innhold og TV 2 sine programmer!

Her finner du nyttig informasjon for å komme i gang med TV 2 Play via Telenor og hjelp til å velge riktig pakke for deg.

Kom i gang med TV 2 Play!

Sett i gangStår du fast?Hva kan jeg se?

Her ser du hvordan du aktiverer tilgangen din, steg for steg.

Mobil hvor du kan se innsiden av T-We-appen
1.

Gå inn i T-We-appen og finn noe du vil se.

Velg riktig pakke for deg!

Her ser du en oversikt over pakkene du kan velge mellom.

Du bytter pakke ved å logge deg inn på konto-sidene på play.tv2.no.

Betalingen gjør du med et Visa eller MasterCard fra en norsk bank.

Denne pakken har du når du har aktivert tilgangen din!

Pakken inkluderer:

• Nyheter
  • Direktekanaler: TV 2 Direkte, TV 2 Nyheter, TV 2 Zebra og TV 2 Livsstil.
  • Filmer og serier.
  • Underholdning fra C More.
  • Reality fra Hayu.
  • Filmer og serier fra Nordisk Film.

Pakken inkluderer ikke:

• Muligheten til å laste ned innhold.
  • Innhold fra Britbox.
  • 4 skjermer er ikke inkludert i pakken, men kan legges til som et eget tilleggsprodukt om du ønsker opp til fire samtidige avspillinger.

Alt innhold vil ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av.

Basis uten reklame gir deg reklamefri avspilling av programmer og innhold. Sponsede programmer vil ha en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen, og direktesendt innhold kan ha reklamepauser.

Denne pakken gir deg også mulighet til å laste ned innhold for å se uten nettilgang, og inkluderer også filmer og serier fra Britbox.

Pakken inkluderer:

• Nyheter
  • Direktekanaler: TV 2 Direkte, TV 2 Nyheter, TV 2 Zebra og TV 2 Livsstil.
  • Filmer og serier.
  • Underholdning fra C More.
  • Reality fra Hayu.
  • Filmer og serier fra Nordisk Film.

Pakken inkluderer ikke:

• 4 skjermer er ikke inkludert i pakken, men kan legges til som et eget tilleggsprodukt om du ønsker opp til fire samtidige avspillinger.

Få sport i tillegg til underholdning!

Dersom du velger denne pakken uten reklame vil du få reklamefri avspilling av programmer og innhold. Sponsede programmer vil ha en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen, og direktesendt innhold kan ha reklamepauser.

Pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Film og serier
  • Sport
    • FIFA VM-kvalifisering
    • UEFA Nations League
    • UEFA Privatlandskamper
    • Håndball
    • Sykkel
    • Norsk ishockey
    • Norsk innebandy
    • Norsk basket
    • Norsk volleyball
    • Poker
    • Sjakk
    • Vintersport
  • Britbox
  • C More
  • Hayu
  • Nordisk Film
  • Mulighet til å laste ned innhold for å se uten nettilgang.
  • Direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.

Pakken inneholder ikke:

• Direktekanalene: TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium.
  • 4 skjermer er ikke inkludert i pakken, men kan å legges til som et eget tilleggsprodukt om du ønsker opp til fire samtidige avspillinger.

Få sport i tillegg til underholdning!

Dersom du velger denne pakken med reklame vil alt innhold ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av. Du vil også se korte sponsormeldinger i begynnelsen ved avspilling av sponsede programmer.

Pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Film og serier
  • Sport
    • FIFA VM-kvalifisering
    • UEFA Nations League
    • UEFA Privatlandskamper
    • Håndball
    • Sykkel
    • Norsk ishockey
    • Norsk innebandy
    • Norsk basket
    • Norsk volleyball
    • Poker
    • Sjakk
    • Vintersport
  • C More
  • Hayu
  • Nordisk Film
  • Direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.

Pakken inneholder ikke:

• BritBox
  • Mulighet til å laste ned innhold for å se uten nettilgang.
  • Direktekanalene: TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium.
  • 4 skjermer er ikke inkludert i pakken, men kan å legges til som et eget tilleggsprodukt om du ønsker opp til fire samtidige avspillinger.

Pakken med fotball og 4 skjermer!

Dersom du velger denne pakken uten reklame vil du få reklamefri avspilling av programmer og innhold. Sponsede programmer vil ha en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen, og direktesendt innhold kan ha reklamepauser.

Pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Sport
    • FIFA VM-kvalifisering
    • UEFA Nations League
    • UEFA Privatlandskamper
    • Håndball
    • Sykkel
    • Norsk ishockey
    • Norsk innebandy
    • Norsk basket
    • Norsk volleyball
    • Poker
    • Sjakk
    • Vintersport
    • Eliteserien og OBOS-ligaen
    • Hele Champions League og La liga
  • Film og serier
  • Britbox
  • C More
  • Hayu
  • Nordisk Film
  • Alle direktekanaler
  • 4 skjermer er inkludert
  • Mulighet til å laste ned innhold å se uten nettilgang.

Pakken med fotball og 4 skjermer!

Dersom du velger denne pakken med reklame vil alt innhold ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av. Du vil også se korte sponsormeldinger i begynnelsen ved avspilling av sponsede programmer.

Pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Sport
    • FIFA VM-kvalifisering
    • UEFA Nations League
    • UEFA Privatlandskamper
    • Håndball
    • Sykkel
    • Norsk ishockey
    • Norsk innebandy
    • Norsk basket
    • Norsk volleyball
    • Poker
    • Sjakk
    • Vintersport
    • Eliteserien og OBOS-ligaen
    • Hele Champions League og La liga
  • Film og serier
  • C More
  • Hayu
  • Nordisk Film
  • Alle direktekanaler
  • 4 skjermer er inkludert

Denne pakken inkluderer ikke:

• Britbox
  • Mulighet til å laste ned utvalgt innhold for å se uten nettilgang.
FotballFotball

Oppgrader til TV 2 Play Premium for å se Eliteserien, Toppserien og OBOS-Ligaen!

TV 2 Play er hjemmet for absolutt alle kampene i Eliteserien. Oppgrader til pakken TV 2 Play Premium for å se alle kampene på TV-boksen eller i en av TV 2 Play sine apper.

Du bytter til TV 2 Play Premium ved å logge inn på konto-siden på play.tv2.no.

Hvordan kan du se på TV 2?

I tillegg til TV-We finnes appen her:

Samsungs Smart TV-modeller fra 2017 og nyere.

LG Smart TV-modeller fra 2018 og nyere.

Android TV og Android TV-boks.

Apple TV 4, og Apple TV 4K.

Chromecast og Google Chromecast med Google TV.

iPhone og mobil med Android.

Alltid noe å se - der du er